Meesters uit vergeten koninkrijken – Interactieve lezing/workshop

Meesters uit vergeten koninkrijken - Interactieve lezing/workshop

Wanneer

09/11/2022    
14:00 - 16:30

Waar

Sundancer
Heikantsestraat 39, Oosteind, Noord Brabant, 4909 BP, zuid

Evenement type

Meesters uit vergeten koninkrijken

We leven in een tijd waar alles uit elkaar lijkt te vallen en niets nog rotsvaste zekerheid geeft, toch staan we midden in de grootste omwenteling ooit van de mens, de kansen zijn ongekend groot en de mogelijkheden zijn ontelbaar, kwantum fysisch gesproken! Laat niets je weerhouden!!  Laat mij je herinneren wat je kwantum fysische vermogens zijn en hoe je je eigen antwoorden kan vinden. Denk erom, alles is mogelijk als je ervoor open staat, het draait om jou! Vaak staan onze eigen overtuigingen en trauma’s ons nog in de weg om vanuit een neutraal veld te aanschouwen wat er werkelijk gaande is in deze wereld.

Niets is wat het lijkt. We navigeren nog te veel in een beperkte bandbreedte, waardoor we niet kunnen zien wat er werkelijk gaande is in deze wereld. Laat je informeren door het Levende Kwantum veld! Beide benen op de grond en toch weten dat er meer werelden, wezens en realiteiten bestaan buiten deze, en daarin durven navigeren. Buitenaards contact is geen fantasie maar werkelijkheid. Wat wordt er voor ons verborgen gehouden? Wie zijn wij echt als mens en wat zijn onze oorspronkelijke scheppende vermogens? Wat heb jij te brengen in deze roerige tijden? Waarom ben je juist nu aanwezig in deze wereld? Wat is je ware identiteit en waarom zijn we dat allemaal vergeten? Kom in gesprek met elkaar over deze onderwerpen en meer tijdens deze interactieve lezing van Johanna Bovee.

Smartphones graag in de auto laten liggen ivm storende technologische velden.

Datum: woensdag 9 november
Locatie: 
Sundancer, Heikantsestraat 39, 4909BP Oosteind (Noord Brabant)
Aanvang 14.00, welkom vanaf 13.30 – tot ongeveer 16.30

Entree: 20,00 per persoon (contant bij binnenkomst) inclusief koffie en thee

https://www.sundancershop.nl/event/j.-woensdag-9-november-2022-interactieve-lezing-workshop-meesters-uit-vergeten-koninkrijken/?utm_source=Laposta&utm_campaign=Zie+jij+het%3F&utm_medium=email