Meditatietraining nu midden in het land – Emst – Femke van Hof

Meditatietraining nu midden in het land - Emst - Femke van Hof

Wanneer

22/11/2022    
19:00 - 21:00

Evenement type

Transformatie Meditatie 12 keer

12 keer de diepte in om je eigen schepperskracht te ontdekken, te herkennen en vertrouwd te raken met de herinnering aan je Ware zelf.

Hoofd en Hart in balans, inzicht en ervaring in balans, vraag en antwoord in balans. Een reis naar binnen en naar buiten, naar je Diepere Zelf en naar de Kosmische Realiteit om ons heen.

Ben je nieuwsgierig naar mijn trainingen en manier van werken, maar vind je meteen mee doen met een driedaagse een te grote stap? Kom dan naar deze ’12 daagse’. Het is verdeeld over 12 keer in 26 weken. Bij elkaar ruim 24 uur les, uitwisseling, fijne ontmoetingen met gelijkgezinden. Een geleidelijke instap naar het diepere zelfonderzoekswerk. Een geleidelijke instap ook naar meer inzicht over de aard van ons Universum en de aard van de Mens. Zo kun je op een rustig tempo iedere keer de aangereikte oefeningen en informaties verwerken. Je zult versteld staan van de enorme diepte en hoeveelheid ervaringen die je na 12 keer hebt opgedaan.

Weet je welkom op deze reis

Het is een reis die je alleen maakt maar toch samen met anderen. Een reis die je in contact brengt met je zelf. Maar nu op een nieuwe, verfrissende manier. En met anderen, anderen die net als jij voelen dat er méér is in hen, meer dan de persona die bezig gehouden wordt met de hectiek van de dag. En dat dat méér in jou wellicht antwoorden draagt waar je al zo lang in de buitenwereld naar op zoek bent…

De reis start op 22 november en is dan om de week op dinsdagavond van 19u tot 21u.

De prijs van deze cursus is 180 euro en de ontmoetingsplek is in Emst.

Stuur je email voor opgave en/of vragen naar: info@femkevanhof.nl

Website: https://www.femkevanhof.nl/