Maak kennis met de designers van deze wereld

Maak kennis met de designers van deze wereld

Wanneer

10/12/2022    
12:30 - 15:30

Waar

Centrum Nautilus
Bovenstraat 8, Hoeven , Noord Brabant, 4741 AV, zuid

Evenement type

Door: Arlette

De Huargardiaanse Beschaving
Kennismaking met de Designers van dit universum

Zaterdag 10 december 2022
12:30 – 15:30 uur, inloop 13:45 uur
€22,- per persoon
Contant betalen bij binnenkomst
Locatie:
Centrum Nautilus
Bovenstraat 8
4741 AV Hoeven (Noord-Brabant)
Inschrijven via Centrum
klik hier

 

 

Als jong mens voelde ik al hun aanwezigheid bij mij. Het voelde als een steunend een waarnemend veld van aandacht. Ook voelde ik hun lichte plezier dat ze ervaren als we hier lol maken. Hun betrokkenheid kon ik voelen voorbij mijn gedachten. Als ik de tijd even stil liet staan in mijzelf en luisterde naar de verbinding met hen. Het voelde vertrouwd en eigen, maar om het uit te spreken naar andere mensen voelde altijd gek.
Door de jaren heen heb ik mij los gemaakt van veel aardse concepten. Spiritualiteit heeft mij scherper naar interne informatie leren luisteren, maar zette ook mijn hoop naar een oplossing buiten mijzelf. Het leerde mij alles verklaren volgens aangereikte modellen.
Nu ik niet altijd meer op zoek ben naar comfort en geluk, ben ik meer verbonden met mijzelf dan ooit tevoren. Door het ervaren van emotie is gevoel voor mij een drager van informatie. Op die golven is het contact met hen hersteld en groeiende.
Ik leer over de vallen van dit leven en hoe daar doorheen te bewegen. Zij leren mij te herinneren hoe deze wereld ooit gemaakt was en met welke bedoelingen. Zij leren mij waar we nu staan en waar de uitdaging mag liggen voor ieder van ons.
Zij zijn de oorspronkelijke ontwerpers van deze realiteit en dragen een indrukwekkende geschiedenis bij zich. Een geschiedenis die in zijn verhaal mijn en misschien wel jouw eigen diepe herinneringen doen ontwaken.

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met deze beschaving en vertel ik over het ontstaan van deze realiteit vanuit de verbinding die ik met de beschaving heb. En belangrijker nog exploreren we hoe jouw eigen beweging in deze realiteit is, en hoe de Huargardianen dit bedoeld hadden en nog steeds hebben.

https://joyfulhappening.com/221210-Hoeven