LifeForce – Webinar – Ondernemen vanuit het Levensveld

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/02/2022
20:00 - 21:30

Locatie
Online

Categorieën


– Tijd voor her-ziening
– Tijd voor stroming
– Tijd voor Leven in integriteit

De afgelopen 20 jaar zijn wij ondernemers gesmoord met reptiliaanse manieren van ondernemen. Niet dat daar iets mis aan is wanneer dat jouw thuishaven is.

Nu wij, de oorspronkelijke voelende wezens, waar-nemen en ons gevoel erkennen, dat die manier niet bij ons past, is het tijd voor nieuwe informatie.

In dit webinar deelt Judith van Beers, ondernemer sinds 2004, eenmalig haar herinneringen, weten en inzichten in deze werkelijkheid omtrent dit onderwerp. Tijdens het webinar heb jij de mogelijkheid om al je vragen vragen te stellen aangaande ondernemerschap.

Judith is hier op deze aarde aanWezig om integriteit terug te brengen. Zij kan in de lagen van de matrix kijken en heeft dagelijks buitenaards contact. Lees hier meer over Judith.
Indien je niet bekend bent met Judith of haar werk, raden wij je aan om tenminste deze video te bekijken.

Wanneer? Woensdag 9 februari 2022 20.00 – 21.30uur deze eindtijd is een richtlijn. Geen belofte. Als we meer tijd nodig hebben dan zal die beschikbaar gemaakt worden.
Waar? Online
Uitwisseling? 15 euro

Tickets
Een replay blijft 48 uur beschikbaar.

De link om het webinar bij te wonen, wordt jou kort van tevoren toegemaild.
Indien je niets ontvangt, check dan je spamfolder.

De reden dat er hier een uitwisseling wordt gevraagd, uitgedrukt in euro’s, is omdat deze informatie voor hen beschikbaar is, die zich niet thuis voelen op deze aarde en die bij willen dragen aan ons nieuwe thuis.
Indien het momenteel lastig voor je is om ook nog boodschappen te doen, stuur dan een bericht via het contactformulier. Laat geld nooit een reden zijn om niet mee te doen.

Om mee te doen kun je hier jouw plekje reserveren.