Lezing ‘PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA’ – Erik Tanghe

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/01/2022
19:30 - 22:00

Locatie
Centrum 'Vleugelhoorn'

Categorieën


Op vrijdag 21 januari 2022 geef ik een lezing in centrum Vleugelhoorn, Velmerlaan 119, Velm (Sint Truiden)  met de titel ‘Praktische Quantumfysica’.
Deze lezing maakt deel uit van een 4-delige reeks

Quantum is het modewoord in de spiritualiteit.
Het wordt te pas en te onpas gebruikt en het klinkt vooral geweldig…
Quantumveld, Quantumbewustzijn, Quantumsprong horen tegenwoordig thuis in de woordenschat van ieder die met spiritualiteit te maken heeft maar is dat ook terecht?
Waar gaat de quantumfysica nu eigenlijk over?
Bestaat er zoiets als een quantumveld waar we met ons quantumbewustzijn allemaal deel van uit maken?

In deze lezing bekijken we eerst wetenschappelijk waar quantumfysica nu werkelijk over gaat en welke baanbrekende ontdekkingen er zijn gedaan.
Beginnend met de relativiteitstheorie van Einstein ontdekken we dat alles en zelfs tijd relatief is en dat zwaartekracht een gevolg van die tijd is.
Via de quantumveldentheorie is bewezen dat materie niet meer is dan een agitatie van quantumvelden en dus een illusie is…
Nadien kijken we welke paralellen er te vinden zijn in de spirituele wereld en ons bewustzijn en bekijken we in hoe verre het mogelijk is dat wij als menselijk bewustzijn quantumfysisch onze realiteit kunnen wijzigen.

Inschrijven verplicht door te mailen met naam en aantal personen naar info@eriktanghe.com  Betalingsgegevens worden bezorgd

Kostprijs 17 euro