Lezing: Over virussen en quantumvelden

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/03/2021
13:30 - 16:30

Categorieën


Erik Tanghe  |  6 maart  |  13.30 – 16.30 uur  |  17 euro in de zaal | 14 euro online

Virussen
Virussen bestaan al veel langer dan mensen. Wetenschappers vermoeden zelfs dat virussen reeds op de planeet aanwezig waren voor het eerste cellulair leven. Wat zijn virussen dan eigenlijk? Waar komen ze vandaan en wat hebben ze met kwantumfysica te maken?

Materie is een illusie
“De onthutsende conclusie van de laatste ontdekkingen in de kwantumfysica is dat materie een illusie is. Alles bestaat in kwantumvelden en wanneer die velden geagiteerd geraken ontstaat materie. Hoe gaan we met deze waarheid om? Hoe kunnen we deze wetenschap gebruiken om ons leven beter te maken? Als materie een illusie is, wat zijn dan die virussen? Hoe kunnen we er ons tegen beschermen? Is ons lichaam dan ook een illusie en indien ja, hoe veranderen we die illusie?

Alles bestaat uit golven
Als we deze werkelijkheid willen begrijpen, dienen we onze visie op materie en deeltjes met massa te herzien en te beseffen dat alles wat ons omringt bestaat uit velden, golven en trillingen… net zoals onze emoties die als trillingsvelden doorheen ons bewustzijn lopen. Bovendien reageren deze velden zoals een holografische projectie en onderzoek heeft aangetoond dat onze hersenen ontwikkeld zijn om holografische informatie om te zetten naar een 3D realiteit.

De kwantumveldentheorie
Alhoewel deze zienswijze onze materiële visie op de wereld helemaal op z’n kop zet, biedt net die kijk op de realiteit extra mogelijkheden om met ons bewustzijnsveld wijzigingen aan te brengen aan onze werkelijkheid. De kwantumveldentheorie in een holografisch universum maakt onverklaarbare zaken zoals healing op afstand en paranormale waarnemingen plots heel logisch en verklaarbaar. Het biedt ons als mens de mogelijkheid om verstandelijke te beseffen dat niets onmogelijk is en dat ook een virus ons niet kan raken.”

Erik Tanghe komt in seizoen 2020/2021 7 keer naar Alkmaar voor een serie lezingen en workshops. In deze serie krijg je een helder en onderbouwd beeld van o.a. ziekte, emoties, kwantumfysica en onze gesimuleerde werkelijkheid.

Je leert werken met de informatie in ervaringsgerichte workshops. De onderwerpen sluiten op elkaar aan en kunnen als serie worden bijgewoond, maar deze activiteiten zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

11 september 2020 OF 6 maart 2021: lezing Over virussen en kwantumvelden

Aanmelden: Agenda – Wakker bewust zijn