Leven in deze realiteit | Helderheid in de verborgen geschiedenis

Leven in deze realiteit | Helderheid in de verborgen geschiedenis

Wanneer

02/04/2023    
10:00 - 16:00

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

Alida Holwerda   |  zondag 2 april  |  10.00 – 16.00u  |  35 euro


Leven in deze realiteit is lang niet altijd eenvoudig. Ergens diep van binnen weten en voelen we dat er andere mogelijkheden zijn, mogelijkheden van vriendschap, verbinding, gelijkwaardigheid en Menselijkheid die als gevoelsherinnering in ons verankert liggen.

Maar waarom zien we dat zo weinig terug in onze samenleving. Deze kernwaarden lijken meer meer te verdwijnen en plaats te maken voor vervreemding en verharding.

Maar hoe zit het dan wel. Hoe repatriëren we onze oorspronkelijke gevoelens en kernwaarden. Om daar een goed antwoord op te geven is kennis van het functioneren van deze realiteit nodig, basiskennis van kwantumfysica en een bredere kijk op onze historie. De geschiedenis van deze aarde zoals we die in de geschiedenisboeken lezen is maar een zeer, zeer klein deel van een veel groter geheel. Het functioneren van deze realiteit, althans, wat er van over is, is een onderdeel van deze verborgen geschiedenis.

Deze dag gaat over jou, over jouw lichaam, en over hoe deze realiteit reageert op jouw bewustzijn. Belicht vanuit een heel breed en ver uitgezoomd perspectief. Voor de duidelijkheid … geen complot-theoriën, wel informatie die wat teweeg kan brengen in jouw beleving van deze wereld en wellicht bestaande paradigma’s bevraagt en kritisch tegen het licht houdt.

Deze themadag wordt regelmatig geprogrammeerd. Telkens is de informatie en thematiek interactief aansluitend op het moment en op de aanwezigen.

 

Praktisch
Data: zondag 2 april
Tijd: 10.00 – 16.00u, deur open half uur van tevoren
Investering: €35,-, contant te voldoen bij aanvang
Neem je eigen lunch mee, voor thee en koek wordt gezorgd.
Tegen een kleine vergoeding is er tijdens de lunch versgemaakte soep aanwezig.

Je bent van harte welkom!