KRACHTWEZENS IN OORSPRONKELIJK BEWUSTZIJN – door Vinsent Geesink

KRACHTWEZENS IN OORSPRONKELIJK BEWUSTZIJN - door Vinsent Geesink

Wanneer

04/09/2022    
13:30 - 17:00

Waar

Kunstwerkplaats Quinta Essentia
Spieringweg 913, Zwaanshoek, 2136 LK, midden

Evenement type

Diep van binnen weet je wie je bent, ook al is het soms uitdagend om hier altijd bij te kunnen. Doordat we onze eigen kracht gaan inzetten kunnen verloren herinneringen en gevoelens weer bij ons terugkomen. Je komt weer  terug bij je Krachtwezen dat je ooit was en nu nog steeds onbewust of bewust bent. We gaan dit praktisch toepassen door vanuit onszelf de Force aan te spreken en in te zetten. We komen in synchronisatie met onszelf en vervolgens met elkaar. Dit werkt extra bekrachtigend omdat we dit gezamenlijk doen vanuit een centrale focus.

Op een speelse interactieve wijze wordt besproken dat we ons zelf op een bepaalde manier zijn kwijtgeraakt en hoe we de touwtjes weer in eigen handen kunnen nemen. Vaak “denken” we dat we goed bezig zijn, totdat we erachter komen hoe ver we van onszelf zijn afgedwaald en dat het meeste wat we dachten gewoon de prullenbak in kan. Ieders bijdrage is zeer gewenst, omdat dit ons allen rijker maakt.

Onderwerpen zoals wie is de mens en hoe ontstaat verbinding met andere beschavingen worden helder besproken. Er worden concrete tools aangedragen hoe je meer in je Krachtwezen komt en hoe je deze tools eenvoudig in je dagelijks leven inzet. Er is zeker de mogelijkheid om vragen te stellen die jou bezighouden.

Ook mensen die al bekend zijn met deze onderwerpen zijn van harte welkom, aangezien alles in lagen werkt en je tijdens de lezing zeker wordt uitgedaagd om dieper in jezelf te kijken en te voelen.

Praktische informatie:

Datum:   Zondag 4 September 2022
Start:      13.30, zaal open om 13.00 uur. Einde: 17.00
Locatie:  Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek

Parkeren:   Gratis voor de deur
Bijdrage:    33 euro inclusief thee en koekjes
Meer info:  zie www.krachtwezens.nl

Aanmelden:

Klik hier voor een kaartje Als je een kaartje hebt ben je aangemeld.

De interactieve middag wordt gegeven door Vinsent Geesink en is ook zeker toegankelijk voor jongeren, je bent van harte welkom!