Kosmische Samenwerking vanuit The Force of Life – Alkmaar

Kosmische Samenwerking vanuit The Force of Life - Alkmaar

Wanneer

19/03/2023    
10:00 - 17:00

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

In deze dagsessie met elkaar openen we het veld in het thema ‘Kosmische Samenwerking vanuit the Force of Life’.
In samenwerkingen in groepen waarbij het Menselijk Bewustzijn centraal staat, vinden er nog wel eens momenten van verstoring plaats die kunnen resulteren in een uit elkaar vallen van de Samenkracht en een versplintering van de groep.

Verschillende intelligenties die door het menselijk bewustzijn heen denken, weven zich in frequentie ongezien door momenten van samenwerking heen. Deze verstorende frequenties, die zich dan veelal via een persoon uiten en zichzelf op deze wijze tonen, worden daarmee vaak op deze persoon geprojecteerd als zijnde dat hij/zij de verstoring is. De intelligenties daarachter worden hiermee gevrijwaard van de Waarneming en de frequentie kan zich razendsnel, als een virus, van de ene naar de andere persoon door kopiëren en zo het Samenveld fragmenteren.

In deze sessie leggen we ‘verstoringen in samenwerking’ onder het vergrootglas van het hart. Er is ruimte om diepgaand te spreken over dit soort verstoringen en de daarachter liggende mechanismen. Om dit nader te onderzoeken, onze (reeds opgehaalde) informaties bij elkaar te brengen en hier nog meer inzicht en informatie in binnen te laten stromen. Ook in gebieden waar we mogelijk nog niet eerder in hebben gekeken, omdat de aandacht daar nog niet in heeft gevibreerd.

Het spreken over verstoringen brengt automatisch ook de aandacht naar het werken vanuit ‘De Kracht’. Hoe zet je jezelf en je oorspronkelijke vermogens in bij een ontmoeting met dit soort velden ten tijde van samenwerking. We laten onze aandacht hier ook diepgaand in vibreren om naar voren te halen waar het werkelijk om gaat.

Het startpunt ben jij Zelf.
Ieder heeft de ruimte en de mogelijkheid om zichzelf in te brengen middels de eigen ervaring en de eigen beleving in dit thema. De informatie die we hiermee met elkaar in transmissie brengen ontstaat op deze wijze vanuit het fundament van onszelf. Dicht bij het Hart, concreet en met een open en eerlijke blik naar het Zelf én naar elkaar.

Voel je de innerlijke beweging om deel te nemen aan deze dagsessie, dan kun je je onder aan de pagina aanmelden.

Je bent welkom.

Praktische informatie

Datum: Zondag 19 maart 2023
Tijd:
  van 10.00 – 17.00 uur
Locatie:
 Wakker bewust zijn | Westerweg 14 | 1815 DE Alkmaar

Vergoeding: €55,- incl. koffie en thee

Meer informatie en aanmelden: https://www.codesvancreatie.nl/samenwerking1903/

Vertel hoe jij het ervaart