Kosmische Focus bijeenkomst

Kosmische Focus bijeenkomst

Wanneer

23/09/2020    
11:00 - 16:00

Waar

Yinthe Oorspronkelijk Leven
Bosranklaan 28, Eindhoven, zuid

Evenement type

Door Yinthe Joy:
Lief Mens,
FOCUS is tijdens deze bijeenkomst het Gouden Sleutelwoord. Tijdens de bijeenkomst zullen we Samen de kosmische punten op de I gaan zetten aangaande FOCUS vanuit Bewust Zijn. Samen zullen we een stevige beweging maken in het dieper verankeren van ons bewustzijn in het lichaam en richten we onze waarneming op het dieper openen van gevoelslagen. De noodzaak van helder voelend waarnemen vanuit volledige aanwezigheid komt steeds weer naar voren zowel in groepsformaties als in het alleen Zijn.
Daarom zal een essentieel thema bespreekbaar gemaakt worden, waar we met focus naar zullen kijken. Dit thema is het beveiligen van het Bewustzijn. Steeds vaker blijkt de afgelopen periode dat dit een thema is dat met ons bewustzijn omhuld mag worden. Tijdens Kosmische Focus bijeenkomsten zullen we samen komen in kleinere groepsformaties van maximaal 8 Mensen. Bekrachtiging door Klank zal een onderdeel zijn van het samen Zijn.
De eerste bijeenkomst is op woensdag 23 september van 11.00 tot 16.00 in Eindhoven, Bosranklaan 28. De tweede bijeenkomst is op zondag 27 september van 11.00 tot 16.00 in Heythuisen (midden Limburg), Aan de Watermolen 6 ( een prachtige locatie aan een natuurgebied) De bijdrage voor deze dag is 30 euro incl water & thee en lekkers. Graag zelf zorgen voor je lunch. Aanmelden is mogelijk door deze mail te beantwoorden. Natuurlijk mag je de uitnodiging ook delen met andere Kracht Mensen, zij kunnen zich ook via de mail aanmelden.
Aanmelden via Yinthejoy@gmail.com