Inzetten van ForceKracht in het dagelijks leven

Inzetten van ForceKracht in het dagelijks leven

Wanneer

30/11/2022    
13:00 - 17:00

Waar

Veghel
(toegestuurd na inschrijving), Veghel, zuid

Evenement type

Inzetten van ForceKracht in het dagelijks leven

 

Door: Heleen van den Berg

Data: 13 nov en 30 nov

Tijd: 13.00 t/m 17.00 uur

Inloop 12.45 uur

Kosten: 10,00 contant

Locatie Veghel. Adres krijg je bij inschrijving

Aanmelden: Heleenberg@Hotmail.com

Beschrijving

Onderzoek en experiment
Omdat ik vooral de laatste jaren bewuster leef en veel heb geëxperimenteerd met Mijn Kracht in alledaagse situaties, waarin ik móést handelen en tijd om te denken er gewoon niet was, wil ik graag over deze ervaringen delen.
Dit ontstond door de vraag aan mij om te delen over, hoe ik met oa een command de straling uit mijn eigen hologram heb gezet. Ook vertel ik wat ik deed na fietsongelukjes mét fysiek ongemak, om zonder nabije hulp toch zelf verder te kunnen.

Voor wie
Het is bedoeld voor mensen die ‘weten en voelen wie ze zijn’, met ondertussen een eigen gereedschapskist vol tools zoals zelfbekrachtigingen ed om weer in de eigen Kracht te komen wanneer dat er even niet was of niet lukte om welke reden dan ook. Mensen die kwantum fysica begrijpen en dat toepassen.
We naderen een tijd, waarin we allemaal in onze Kracht mogen/moeten gaan staan en in Focus zijn.

Eigen Vermogen
Laat het een stimulans zijn om zélf aan de slag te gaan, zélf te experimenteren en te ervaren Wat We Kunnen met Wie Wij Zijn. Iedereen kán het, het is alleen dóen.
In Focus Zijn en Blijven, gezamenlijk een Platform van Bewustzijn Vormen als uitnodiging aan onze Buitenaardse Familie die, nu nog observerend, ons Fysiek zullen ontmoeten om Wie Wij van oorsprong Zijn. Het is NU nodig!