Free your Mind – 2-daagse training – Noardburgum Friesland

Free your Mind – 2-daagse training – Noardburgum Friesland

Wanneer

10/01/2023 - 11/01/2023    
11:00 - 18:00

Evenement type

Er is een mogelijkheid om uit te breiden met Stiltedagen.

De mens staat op het punt om zichzelf vrij te maken van iedere onzuivere insertie of verzonnen werkelijkheid. Het is een dringend verzoek om in Vrede, richting het Leven te blijven bewegen.

In het deel van het menselijk lichaam wat hersenen wordt genoemd vinden allerlei neurologisch geïnstrueerde en quantum fysisch geleide processen plaats. Veel van die processen lijken op denken of gedachtes maar zijn dat niet. De invloed op onze realiteit, vindt hier op aarde vooral daar plaats. Ter bekrachtiging van autonomie en de Vrije Wil, zoals het denken hier op aarde daadwerkelijk bedoeld is, verkennen, voelen en leren we te onderscheiden wat wat is om zodoende het oorspronkelijk denken en het daarmee verbonden kosmisch potentieel, vrij te kunnen laten stromen. We zullen hierbij gebruik maken van quantum fysische oefeningen en Innerlijk Weten-schap.

Deze samenkomst vindt plaats op 10 en 11 januari in Noardburgum, Friesland. De zalige en biologische vegetarische / keto catering wordt met liefde en aandacht verzorgd. Deelname aan deze uitwisseling kan vanaf 150€ en is afhankelijk van de accommodatie die je kiest.

De locatie heeft oa als pluspunt dat er een ruime sauna en een hottub aanwezig zijn. Tijdens de 2-daagse samenkomst zal er echter geen ruimte zijn om deze zaligheid toe te voegen. Daarom is de mogelijkheid gecreëerd om je verblijf te verlengen en voor en/of na de samenkomst, je onder te dompelen in stilte en de weldaad van de vurige warmte.

Catering dient op deze stiltedagen zelf verzorgd te worden. De kosten voor verlenging zijn 55€ pppn. Dat is incl toeristenbelasting, gebruik van de boerderij en het hout voor deze warmtebronnen.

Alleen de stiltedagen boeken is niet mogelijk. Zij zijn ondersteunend aan de 2-daagse en bedoeld voor Mensen die weten dat hun aanWezigheid tenminste daar gevraagd is.

De 2-daagse wordt gefaciliteerd door Judith van Beers. Judith is onder-zoeker (zij kijkt verder dan deze werkelijkheid), wetenschapper (zij die weet en herinnert) en ont-dekker (zij die blootlegt). Dankzij alle manieren waarop zij gedurende haar Leven hier op aarde lastig is gevallen, door alles en iedereen die het niet werkelijk goed met dit Leven en de Aarde voor had, heeft zij deze schijnwerkelijkheid, heel goed kunnen bekijken en zichzelf actief vrijgemaakt van dat wat het Leven niet dient. Zij praat of doet niemand na, hooguit zichzelf. Zij Deelt wat zij Leeft en Leeft wat zij Deelt. Zij is Ambassadeur van Leven.

Iedereen is van harte uitgenodigd.

Je plekje reserveren kan hier.

Vertel hoe jij het ervaart