Emoties ontladen door Intuïtief tekenen en schilderen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2021
13:30 - 18:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Erik Tanghe  |  Lezing  |  25 september   |  13.30 – 18.00u  |  85 euro

Er is niks mis met emoties.. Ze horen bij het leven.. Het is “energy in motion’ en ze zorgen voor een versterkt bewustzijn. Tenzij we ze foutief interpreteren met ons brein en ze catalogeren als negatief, slecht. We geven ze namen als woede, agressie, lust, afschuw en we drukken ze weg.. en weggedrukte, genegeerde emoties zorgen voor verstoringen in ons energiesysteem en maken ons ziek en creëren een realiteit die ermee resoneert.

Tijdens deze workshop gaan we deze “energie in beweging’ gebruiken om te creëren. We gaan ze uitdrukken in kleur en vorm ongeacht of je nu tekentalent hebt of niet.. We tekenen niet met ons hoofd. We doen het vanuit ons hart.

We beginnen met eenvoudige oefeningen en creëren uiteindelijk ieder een kunstwerk dat je mee naar huis neemt en dat een bewijs is dat je zelfs van de vervelendste emotie iets maakt waar je graag naar kijkt en waar je trots op kan zijn.

Alle materialen worden voorzien en je hebt geen tekentalent nodig… Je dient alleen bereidt te zijn te luisteren naar je gevoel en ook dat leren we aan..

Alle materialen (verf, inkt, potloden, krijt, wasco, dik schilderspapier) worden voorzien en elke deelnemer krijgt een 30 x 40 schildersdoek waarop op het einde van de workshop jouw ultieme kunstwerk wordt gecreëerd.  Het is logischerwijze niet aan te raden om je beste kleding aan te trekken..Een verfspatje is gauw gezet..

Aanmelden: reservering@wakkerbewustzijn.nl