Eendaagse Educatie: Bewust Zijn in Kosmische Klank

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 31/10/2021
10:00 - 17:30

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Asma Achkroune  |  klankeducatie  |  31 oktober  |  10.00 – 17.30u  |   84 euro

Noot vooraf: Deze educatiedag is geen workshop/oefening in de fysieke handeling van het ‘klanken’ zelf. We gaan dus niet oefenen in het klanken. We zetten ons bewustzijn in voor het openen van informaties die ten grondslag liggen aan de klank en die de bouwstenen zijn van de klank 

In het huidige moment van aardse werkelijkheid is er een diepe inzet van Menselijk Bewustzijn nodig om een koerswijziging aan te brengen in de route die de Menselijke beschaving op Aarde, onder leiding van denkend bewustzijn, bewandeld. Het inzetten van de vrije, organische kracht van het voelend bewustzijn van de Kosmische Mens op Aarde en het denken dat hieruit voortvloeit, is hierin essentieel om zowel nieuwe mogelijkheden als ook reeds bestaande modellen, in deze werkelijkheid zichtbaar te maken en hiermee te activeren en/of te ontstoren.

Het bewustzijn van de Mens omvat diverse vermogens die hierbij, vanuit bewustzijnsbegeleiding en in Kosmische Samenwerking, ingezet kunnen worden. Een van deze vermogens is de inzet van de Kosmische Klank.

De eendaagse educatie “Bewust Zijn in Kosmische Klank” is erop gericht informaties, inzichten en inspiraties te openen en in beweging te brengen aangaande het bewust begeleiden en inspiraties te openen en in beweging te brengen aangaande het bewust begeleiden en inzetten van Klank als een instrument in deze Kosmische werkzaamheden en samenwerkingen op Aarde. Hierbij staat het instrueren van de softwarematige werkelijkheid (activeren en ontstoren (en de mogelijkheden die hierin liggen centraal.

In het kader van Samenwerkend Bewustzijn wordt er in de educatie ook aandacht besteed aan samenwerkingen met intelligenties buiten deze werkelijkheid en wordt er ook aandacht besteed aan de ontvanger van de Klank: Hoe kun je als Kosmische Luisteraard de waarneming van je Bewustzijn inzetten in samenwerking met de Kosmische Klanken en welke mogelijkheden liggen hierin omsloten?

Voel jij als Kosmische Klanken en/of Kosmische Luisteraar aangeraakt om deze velden dieper te onderzoeken en samen te openen? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden.

Praktische Informatie

Datum                                 : 31 oktober
Duur                                    : 10.00 – 17.30 (deur open half uur van tevoren)
Kosten                                 : 84 euro
Overig                                 : Thee, water en koek is aanwezig. Neem naar behoefte je eigen lunch/eten voor de dag mee.

Aanmelden: reservering@wakkerbewustzijn.nl