Educatiedagen: Kosmische Creatiekracht in deze werkelijkheid – Zeist

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/03/2022 - 31/03/2022
11:00 - 04:30

Locatie
De Boskapel

Categorieën


Educatie dagen Zeist – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid

– voor hen die bereid zijn om de leiding over hun aardse Leven te ‘pakken’
– openen van gevoelsvelden
– bekrachtigen en openen van jouw kosmisch potentieel
– ontdekken van jouwZelf
– Kennismaking met Quantum Fysica

Op donderdag 24 & 31 maart zullen we elkaar in Zeist ontmoeten om de Wezenlijke, en dus Kosmische, Creatiekracht, ons goddelijke scheppingspotentieel in onszelf te activeren, te herinneren en te verdiepen.

Ons wezen is de kern van de mensheid hier op aarde. Het is het krachtcentrum waarmee wij in meer, of mindere mate, verbonden zijn. Tijdens dit aardse Leven is er zo hard geprobeerd om die kern te vervormen en om te buigen naar iets wat niet van ons is en wat ver ligt van wie wij werkelijk zijn. Daarbij werd de mensheid wijsgemaakt dat er van alles mis aan hen was en dat wij vooral moesten denken om ons ‘beter’ te voelen.

Nu, 2022, neemt de kosmische creatiekracht, de integriteit en wijsheid toe zodat mensen steeds zorgvuldiger beweging zullen brengen in dat wat hen wel en niet dient.

Wij Zijn Hier.

Voor de nieuw te vormen Samen-Leving, zullen wij de kosmische herinneringen die in ons Wezen liggen opgeslagen, tot dit Nu brengen. Alles mag open.

Deze educatiedagen vinden plaats in het kader van Levensbeschouwing en kunnen dusdanig plaatsvinden.

Locatie: De Boskapel, Laan van Beek en Royen 46, 3701 AK Zeist

Donderdag 24 & 31 maart Tijdstip: 11.00 – 16.30uur

Graag zelf je lunch meenemen, thee, koffie en koekjes zijn aanwezig.

Deze tweedaagse wordt in samenwerking met onze buitenaardse familie gegeven door Judith van Beers en is voor iedereen beschikbaar.

Bijdrage 95€ –> tickets

Ondanks de beperkingen die door de overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden.

Indien je er heel graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik zal niemand buitensluiten die voelt dat hij hier echt bij aanwezig dient te zijn. Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Omdat er net als bij jou, 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.

Tickets vind je hier.