Educatie: Follow the white rabbit – film – Hoenderloo (bij Arnhem)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 04/02/2022
19:00 - 22:00

Categorieën


Op vrijdagavond 4 februari komen wij samen om de koorden van de matrix te bestuderen, bewustzijn te creëren en ons te ontkoppelen.

The matrix Resurrections = opstanding, inclusief NL ondertiteling, nemen wij onder de loep en zullen wij zorgvuldig niet ver- maar wel be-oordelen. Waarnemen en doorvoelen zodat wij waarheid herladen in ons systeem. Ons Wezen zal zich herinneren dat hij/zij juist Nu hier op deze aarde is om bij te dragen aan het voortbestaan van De Oorspronkelijke Mens. Wij bereiden ons voor.

Deze keer is er een speciale gast. Handlanger en goede vriend uit meerdere Universa, Sjaakie. Hij vertegenwoordigt en activeert het Oorspronkelijke veld in klank en beweging. We follow the white rabbit 🐇.

Wanneer? Vrijdag 4 februari    Waar: Hoenderloo    Deuren open: 18.30uur    Aanvang: 19.00uur

Deze ongewone UnMatrix filmavond begint om 19 uur. Eindtijd is, zoals dat gaat in de Oorsprong, onbekend.

Ongeveer 24 uur van tevoren ontvang je een mail met de laatste details.

Deze avond wordt begeleid door Judith van Beers.

Ondanks de beperkingen die door de overheid zijn opgelegd, kan en mag deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden.

Indien je er graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik zal niemand buitensluiten die voelt dat hij hier bij aanwezig dient te zijn. Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Omdat er 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.

Reserveer hier je ticket.