Educatie dagen Zwaanshoek (bij Hoofddorp) – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2022
11:00 - 16:30

Locatie
Kunstwerkplaats Quinta Essentia

Categorieën


Op donderdag 10 & 24 februari zullen we elkaar ontmoeten om de Wezenlijke, en dus Kosmische, Creatiekracht, ons goddelijke scheppingspotentieel in onszelf te activeren, te herinneren en te verdiepen.

Ons wezen is de kern van de mensheid hier op aarde. Het is het krachtcentrum waarmee wij in meer, of mindere mate, verbonden zijn. Tijdens dit aardse Leven is er zo hard geprobeerd om die kern te vervormen en om te buigen naar iets wat niet van ons is en wat ver ligt van wie wij werkelijk zijn. Daarbij werd de mensheid wijsgemaakt dat er van alles mis aan hen was en dat wij vooral moesten denken om ons ‘beter’ te voelen.

Nu, 2022, neemt de kosmische creatiekracht, de integriteit en wijsheid toe zodat mensen steeds zorgvuldiger beweging zullen brengen in dat wat hen wel en niet dient.

Wij Zijn Hier.

Voor de nieuw te vormen Samen-Leving, zullen wij de kosmische herinneringen die in ons Wezen liggen opgeslagen, tot dit Nu brengen. Alles mag open.

Deze educatiedagen vinden plaats in het kader van Levensbeschouwing en kunnen dusdanig plaatsvinden.

Jij weet of er een plekje voor jou bedoeld is.

Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek

Donderdag 10 & 24 februari Tijdstip: 11.00 – 16.30uur

Graag zelf je lunch meenemen, thee, koffie, koekjes en appeltjes, zijn aanwezig.

Deze tweedaagse wordt gegeven door Judith van Beers en is voor iedereen beschikbaar.

Bijdrage 95€

Ondanks de beperkingen die door de overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. We gaan er fijne dagen van maken.

Indien je er heel graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik zal niemand buitensluiten die voelt dat hij hier echt bij aanwezig dient te zijn. Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Omdat er net als bij jou, 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.

 

Tickets vind je hier.