Educatie dagen Zeist – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid 3-11

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2021
11:00 - 16:30

Locatie
De Boskapel

Categorieën


Op woensdag 3 november zullen we elkaar ontmoeten om de Wezenlijke, en dus Kosmische, Creatiekracht in onszelf te herinneren en te verdiepen.

Ons wezen is onze kern. Ons krachtcentrum. Tijdens dit aardse Leven is er zo hard geprobeerd om die kern te vervormen en om te buigen naar iets wat ver ligt van wie wij werkelijk zijn. Ook is ons daarbij wijsgemaakt dat er van alles mis aan ons was.

Nu in 2021, nemen onze kracht, integriteit en wijsheid toe zodat wij steeds zorgvuldiger beweging kunnen brengen in dat wat ons wel en niet dient.

Voor de Nieuwe Samen-Leving die wij aan het creëren zijn, zullen wij de kosmische herinneringen die in ons Wezen ligt opgeslagen, tot dit Nu laten komen,

Op deze educatiedagen in het kader van Levensbeschouwing stellen wij ons in service voor het scheppen van ons nieuwe thuis.

Jij weet of er een plekje voor jou bedoeld is.

Locatie: Zeist

3 november  Tijdstip: 11.00 – 16.30uur

Graag zelf je lunch meenemen, thee is aanwezig.

Deze dagen wordt gegeven door Judith van Beers

Bijdrage 95€

Ondanks de beperkingen die door deze overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. We gaan er fijne dagen van maken.

Indien je er heel graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik wil niemand buitensluiten die voelt dat hij hier echt bij aanwezig dient te zijn.

Aanmelden: Mind the Matrix – Silent Retreat Lochem, 26 – 29 dec 2021 – Judith van Beers