Educatie dagen Workum – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid

Wanneer

13/06/2021    
11:00 - 16:30

Evenement type

Op zondag 13 en 27 juni zullen we elkaar ontmoeten om de Wezenlijke, en dus Kosmische, Creatiekracht in onszelf te herinneren en te verdiepen.

Ons wezen is onze kern. Ons krachtcentrum. Tijdens dit aardse Leven is er zo hard geprobeerd om die kern te vervormen en om te buigen naar iets wat ver ligt van wie wij werkelijk zijn. Ook is ons daarbij wijsgemaakt dat er van alles mis aan ons was.

Nu in 2021, nemen onze kracht, integriteit en wijsheid toe zodat wij steeds zorgvuldiger beweging kunnen brengen in dat wat ons wel en niet dient.

Voor de Nieuwe Samen-Leving die wij aan het creëren zijn, zullen wij de kosmische herinneringen die in ons wezen liggen opgeslagen, tot dit Nu laten komen,

Op deze educatiedagen in het kader van Levensbeschouwing stellen wij ons in service voor het scheppen van ons nieuwe thuis.

Jij weet of er een plekje voor jou bedoeld is.

Locatie: Workum, Oer de Toer, Merk 7, 8711CL

Zondag 13 en 27 juni  Tijdstip: 11.00 – 16.30uur

Zelf je lunch meenemen, thee is aanwezig.

Deze dagen wordt gegeven door Judith van Beers  Aanmelden: Educatie dagen Workum – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid – Judith van Beers

Bijdrage 95€

Ondanks de beperkingen die door deze overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. We gaan er fijne dagen van maken.

Indien je er heel graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik wil niemand buitensluiten die voelt dat hij hier echt bij aanwezig moet zijn. Daarom zijn er een paar plekken beschikbaar voor menden die minder kunnen betalen.

Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.