Educatie dagen Eindhoven – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/06/2021
11:00 - 16:30

Categorieën


Op donderdag 3 en 17 juni zullen we elkaar ontmoeten om de Wezenlijke Creatiekracht in onszelf te herinneren en te verdiepen.

Ons wezen is onze kern. Ons krachtcentrum. Tijdens dit aardse Leven is er zo hard geprobeerd om die kern te vervormen en om te buigen naar iets wat ver ligt van wie wij werkelijk zijn. Ook is ons daarbij wijsgemaakt dat er van alles mis aan ons was.

Nu in 2021, nemen onze kracht, integriteit en wijsheid toe zodat wij steeds zorgvuldiger beweging kunnen brengen in dat wat ons wel en niet dient.

Voor de Nieuwe Samen-Leving die wij aan het creëren zijn, zullen wij de kosmische herinneringen die in ons wezen liggen opgeslagen, tot dit Nu laten komen,

Op deze educatiedagen in het kader van Levensbeschouwing stellen wij ons in service voor het scheppen van ons nieuwe thuis.

Jij weet of er een plekje voor jou bedoeld is.

Locatie: Mevrouw Beukenoot, Poirterslaan 54, 5611LB Eindhoven

Donderdag 3 en 17 juni  Tijdstip: 11.00 – 16.30uur

Zelf je lunch meenemen, thee is aanwezig.

Deze dagen wordt gegeven door Judith van Beers

Bijdrage 95€

Ondanks de beperkingen die door deze overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. We gaan er fijne dagen van maken.

Aanmelden: Educatie dagen Eindhoven – Kosmische Creatiekracht in deze Werkelijkheid – Judith van Beers