Diepgaande opschoon/ ontstoring en uitlijnsessies – Deborah Campagna

Wanneer

05/07/2022    
10:00 - 12:00

Evenement type

Loop je ergens in vast? Wil je beweging brengen in één of meerdere situaties/ thema’s in je leven? Voel je dat er velden/ energieën zijn die je blokkeren en dempen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe stap in je leven maar je weet nog niet hoe of je voelt dat er iets is wat je nog tegenhoudt? Heb je wellicht fysieke, mentale of emotionele klachten waar je dieper naar wilt kijken? Of wil je je wezen krachtiger door laten komen?

Dan zijn deze sessies misschien iets voor jou.

Ons aardse lichaamsbewustzijn, bestaande uit het fysieke lichaam, de mind en de persoonlijkheid is een complex netwerk van allemaal verschillende velden , ( neurologische )circuits, trillingen, programmeringen, coderingen. In dat netwerk lopen diverse verstoringen, vervormingen, parasitaire besmetting en bezetting die het contact met wie je daadwerkelijk bent verstoren. Het aardse lichaamsbewustzijn wordt vanuit de mind bestuurd en functioneert in een andere taal, andere frequentie, trilling, codes dan de oorspronkelijke taal, trilling van wie je wezenlijk bent. Tijdens deze sessies werken we gezamenlijk vanuit diepe verbinding met wie we daadwerkelijk zijn aan het ontstoren van het aardse lichaamsbewustzijn om zo de poorten naar wie je daadwerkelijk bent open te zetten en je oorspronkelijke codes, trillingen , gevoelsvelden, krachtvelden weer door te laten komen in je aardse lichaamsbewustzijn.  De parasitaire besmetting/ bezetting komt hiermee te vervallen waardoor je oorspronkelijke taal/ trilling, de informatie van wie jij ten diepste van binnen bent  weer door kan komen.

Vanuit mijn kern kijk ik mee in de door jouw aangedragen thema’s en zet ik diverse technieken/ tools vanuit mijn arcturiaanse oorsprong door middel van klank, aanraking, lichtcode taal en krachtige energetische transmissies in om beweging te krijgen in de opgeslagen en vastgelopen informatievelden. Hierdoor kan de levenskracht ‘The Force” weer vrij stromen.

Praktische informatie:

De sessies zijn op afspraak . Duur van de sessie +/- 2 uur.

Kosten: 90 €

De volgende data zijn nog mogelijk.

Donderdag 23 juni vanaf 10:00

Maandag 4 juli: 10:00-12:00 ( of later is ook mogelijk)

Dinsdag 5 juli zelfde tijden.

Vanaf Dinsdag 2 augustus weer volop mogelijkheden.

Aanmelden: Wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een mail.  d.campagna@live.nl