De val van de Strijdmachten – Herstel van Aards BewustZijn 16 oktober 2022 Rijsenhout – Judith van Beers

De val van de Strijdmachten - Herstel van Aards BewustZijn 16 oktober 2022 Rijsenhout - Judith van Beers

Wanneer

16/10/2022    
14:00 - 17:00

Waar

Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen
Bennebroekerweg 2, Rijsenhout, 1435 CK, midden

Evenement type

Ik ben geboren op deze aarde maar ik ben niet van deze Aarde” – Judith van Beers

Er is ons wijsgemaakt dat deze aarde, aan ons gepresenteerd als een ronde bal, slechts bestemd is voor het menselijke “ras”. Dankzij niet oorspronkelijke programmeringen heeft De Mens op deze aarde zichzelf, boven al het Leven in dit en andere universa, geplaatst.

Maar wat een niet kloppende suggestie, en ook best arrogant, dat in dit oneindige universum, alleen hier op aarde het Leven mogelijk zou zijn.

Steeds meer mensen ont-dekken een kern in zichzelf die belangrijker is dan die oude programmeringen. Bijvoorbeeld een kern van voelen, liefde en/of gelijkwaardigheid met al wat Leeft.

Een groot gedeelte van de mensheid draagt bij aan de ontwerpers van deze artificiële werkelijkheid, zonder dat zij zich bewust zijn. Dat komt omdat het menselijk bewustzijn op een automatische piloot draait en er iedere dag, dankzij de omgeving een soort back-up van wordt gemaakt waardoor niet voor iedereen, verandering Van-Zelf-Sprekend is.

Koerswijziging.

Het Oorspronkelijk Levensveld staat te popelen om de deur-gang te versnellen zodat de Mens hier op aarde weer vanuit de eigen Vrije Wil en Oorspronkelijk Bewustzijn gaat Leven.

Deze interactieve Lezing is voor iedereen die een daad-werkelijke verandering opeist, in en buiten zichzelf, van deze (nu nog) huidige werkelijkheid.

Wanneer: Zondag 16 oktober 2022 14.00uur einde rond 17.00uur
Waar: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen, Rijsenhout (ZH)
Bijdrage: 25€

Hier kun je bekend maken dat je erbij bent en een plekje reserveren.

Laat geld nooit een belemmering zijn om aanwezig te zijn. Je kunt Judith altijd een mailberichtje sturen als je haar een ander voorstel wilt doen.

Judith van Beers is Ambassadeur van het Levensveld. Zij draagt herinneringen in zich vanuit andere tijdslijnen waar haar kosmisch Wezen ook aanWezig was en is. Zij komt van de planeet Antarrah welke ligt in het Xaviriaanse Zonnestelsel en is hier op aarde om integriteit vanuit het Leven terug te brengen. Zij deelt wat zij Leeft en Leeft wat zij deelt.

Vertel hoe jij het ervaart