DE KRACHT VAN AANRAKING

DE KRACHT VAN AANRAKING

Wanneer

12/10/2022    
10:00 - 17:00

Waar

Helios Centrum Heerde
Badhuisweg 3, Heerde, 8181 RA

Evenement type

Op 12 oktober (10.00-17.00) geven we bij Helios Centrum in Heerde een Force of Life workshop met focus op de kracht van ontmoeting en aanraking.
Je wordt in deze workshop uitgenodigd om steeds meer afgestemd te zijn (als een antenne) op het oorspronkelijke levensveld. Dit leidt tot meer authenticiteit en levenslust.

Onder de oppervlakte van het dagbewustzijn en de persoonlijkheid ligt een groter wetend, voelend, bruisend, krachtig en verstild veld. Dat wat we zijn en altijd al zijn geweest. Wanneer je aandacht verschuift naar je binnenwereld wordt dit steeds meer voelbaar waardoor je de diepte en kracht van deze elementaire levensstroom toe kan laten.

De levenskracht werkt door je heen en kan in de relatie met een ander tot uitdrukking gebracht worden in een ontmoeting of intuïtieve aanraking.
Jouw innerlijk onderzoek verdiept door de bewuste waarneming en liefdevolle aanwezigheid van de ander. Onderbewust geraakte aspecten en gevoelsstromen worden geactiveerd.
Dit kan in het lichaam voelbaar worden door o.a. sensaties van vrije stroming, kracht, fijngevoeligheid, naastenliefde en aarding. De verhoogde levensenergie kan tevens leiden tot het kunnen ontvangen van andere bewustzijnsinformatie.
Door met een groep mensen bij elkaar te komen ontstaat er een samenkrachtveld waarin deze zinvolle synchrone ontmoetingen plaats kunnen vinden.
Het effect is een verschuiving op dieper niveau die op allerlei manieren doorwerkt in je dagelijks leven.

Anja Gijsbers en Jan-Willem Nierop zijn met compassie en toewijding aanwezig bij dat wat zich in jou of het groepsveld wil laten zien. Zonder druk iets te ‘moeten’, zonder voorkeur en vrij om volledig te zijn met dat wat er is. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor deze dag, iedereen heeft ruimte om zijn of haar beweging te maken, of dit nu in een grotere groep of in een één op één moment is. Veiligheid, verbinding, rust, humor en openheid zijn woorden die de sfeer beschrijven. We werken vanuit ontspannen focus en gegronde aanwezigheid en geven zo bedding aan het proces.

Voor meer informatie of aanmelding mail naar Anja via info@harten-vrouw.nl
Na aanmelding ontvang je per mail nog enige praktische informatie.

Uitwisseling € 70 p.p. inclusief koffie/thee (zelf lunch meenemen)

Wellicht tot dan!

Jan-Willem Nierop en Anja Gijsbers