De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn-De weg naar vrijheid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/10/2021
14:00 - 16:30

Categorieën


Zijn wij alleen in het universum? Zijn er andere universa, werelden, werkelijkheden? Wie zijn wij daadwerkelijk? Is deze realiteit echt wat het lijkt? Dit en meer komt aan bod tijdens de lezing “De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn. De weg terug naar vrijheid. Zijn wie je daadwerkelijk bent.” Vanuit mijn eigen dieper weten, gevoelsherinneringen, ervaringen en kennis praat ik over deze onderwerpen. Onderwerpen die juist in deze tijd van grote verschuivingen van cruciaal belang zijn. Want de huidige ontwikkelingen op aarde hebben alles te maken met wie we van Oorsprong zijn en wat er gaande is achter de schermen van onze huidige aardse werkelijkheid. Wie zitten er achter de knoppen? Wie is de mens? En hoe kunnen we het tij keren? De sleutel ligt in ons

Wie zijn wij?

Waar komen we vandaan?

Waarom zijn wij hier op aarde?

Wat is het doel van ons bestaan?

 

Er is een tijd geweest dat wij in volledige vrijheid, harmonie, vrede, verbinding, kracht en liefde met onszelf en de natuur hebben geleefd. Dat de aarde een paradijs was, een plek waar alles een eigen expressie kende en toch in volledige verbinding en harmonie met elkaar verkeerde. Een tijd en een plek waar we volledig zijn wie we daadwerkelijk zijn en van binnenuit expressie geven aan het leven. Het leven zelf zijn in de breedste zin van het woord.

 

Maar wat is er gebeurd dat we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Dat we in een wereld terecht zijn gekomen waarin we in afgescheidenheid verkeren. Afgescheiden van onszelf, de bron en verwijderd van elkaar. Een wereld waar oorlog heerst. Niet alleen de oorlog tussen landen en krijgsmachten, nee de alledaagse oorlog die we met onszelf en elkaar voeren. We moeten uiterst ons best doen om geen onvrede, onrust, oordeel, irritatie, meningsverschillen, nare gedachten en gevoelens te hebben. Elke dag opnieuw hebben we ermee te maken , elke seconde van de dag kan je deze innerlijke oorlog zien in hoe deze wereld en de mensen die erop leven functioneren. Echte verbinding is ver te zoeken. De echte diepe hartsverbinding. Er lopen continu verstoringen door ons heen.

 

Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?

Wie zou er niet voor kiezen als het mogelijk zou zijn om nu in een wereld te leven waarin er volledige , harmonie en verbinding heerst . Wie droomt er niet van een plek waar we allemaal gelijk zijn aan elkaar en kunnen zijn wie we echt zijn. Een wereld waarin we rust en vrijheid ervaren en het leven ten volste vanuit ons innerlijk potentieel leven.

 

Zou jij hiervoor kiezen als het kon?

Is het mogelijk om gezamenlijk deze wereld te creëren?

In ons ligt een diepe herinnering aan waar we van oorsprong vandaan komen. 

Hoe maak je daar weer contact mee? Hoe kan je je weer openen naar jezelf, je ware zelf?

Hoe breng je jezelf weer in het hier en nu en ga je doen wat je echt van binnen voelt? Hoe geef je weer expressie aan je eigen unieke zelf en breng je je eigen kernkwaliteiten weer tot leven hier op aarde?

Hoe kom je weer in contact met je eigen unieke zelf, vrij van de kaders van wat we persoonlijkheid noemen waarmee we ons volledig hebben geïdentificeerd?

 

Herinner je wie je bent en waar je voor staat.

Herzie en doorzie jezelf en alles wat ermee te maken heeft. Leg je maskers af, maak je vrij van je innerlijke oorlog. Wordt je bewust van de kaders, programma’s en andere verstoringen en vervormingen waaruit je wordt bestuurd.

Zie wie je bent en vooral zie wie en wat je niet bent maar denkt te zijn.

Dan keer je terug naar je zuivere bewustzijn en maak je de weg vrij om vanuit jouw vrije hart te Zijn.

In deze lezing gaat Deborah in heldere taal vanuit haar eigen weten, gevoelsherinneringen, ervaringen en onderzoek in op wie we van Oorsprong zijn, de val van het bewustzijn en de weg naar innerlijke vrijheid. Ook zal ze de overeenkomsten zichtbaar maken tussen de huidige aardse gebeurtenissen en hoe dit zich verhoudt tot het Oorspronkelijke Menselijke bewustzijn. We staan op een cruciaal punt in de menselijke geschiedenis. Welke keuzes gaat de mensheid maken en wat is er nodig om de koers op aarde te wijzigen?

Lezing Lelystad

Voor meer informatie en aanmelden: Deborah Campagna | Contact