Cleanup All: op naar Hof van Delft en Tanthof

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2021
10:00 - 12:00

Categorieën


Zondag 30 mei Hof van Delft
Op 30 mei staat de wijk “Hof van Delft” op de agenda. Van 10:00 tot 12:00 uur gaan we weer met minimaal 50 deelnemers op pad en natuurlijk is jouw hulp ook meer dan nodig. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan gerust op https://cleanupall.nl/aanmelden. Je kunt daar ook doorgeven welk opstappunt je wilt starten: Verzamelen tussen 9:45 en 10:00 uur en eindigen bij Heinde en Ver tussen 11:45 en 12:30 uur.

Website van Clenup All Home – Cleanup All – Be part of the solution not the pollution!

Vorige keer: 407 kg zwerfafval opgeruimd in de Delftse Hout,

Wat een opkomst tijdens de Parkcleanup Delftse Hout en omgeving. Maarliefst 157 deelnemers die met elkaar 407 kg zwerfafval hebben verzameld. Echt geweldig. Naast de deelnemers met grijphandjes hadden we ook weer steun vanuit de horeca. Knus stelde zijn waterfietsen beschikbaar, zodat ook vanaf het water vuil geruimd kon worden. Tegen inlevering van een recycled plastic muntje stelde Knus ook nog eens een consumptie naar keuze beschikbaar en Cafe du Midi een heerlijke appelpunt met slagroom.

Ondernemersvereniging Delftse Hout heeft het maken van een drone filmpje ondersteund en de fotograaf Jerry Kooyman heeft weer prachtige plaatjes geschoten. Zo zie je maar. We doen het echt met elkaar 🙂