CleanUp actie: Delftse Hout en omgeving

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2021
10:00 - 12:00

Categorieën


Beste Cleanuppers

De 2e wijkcleanup in de wijk de Buitenhof was weer gigantisch. Wat een opkomst. Maar liefst 82 deelnemers hebben 715 kg zwerfafval bij elkaar geraapt. De container die we van Remondis gesponsord kregen was 2 keer te klein.

Zondag 18 april: Delftse Hout en omgeving
Zondag 18 april van 10:00 tot 12:00 uur staat de parkcleanup Delftse Hout en omgeving op de agenda.
We hebben diverse opstappunten:

  • Knus (deze sponsort ook waterfietsen en roeiboten voor de deelnemers)
  • Cafe du Midi
  • Het Rieten Dak
  • De Papaver
  • De Sportring aan de Brasserskade.

Ieder opstappunt heeft een captain die grijphandjes, vuilniszakken, hesjes en handschoenen beschikbaar stelt. Graag melden tussen 9:45 en 10:00 uur
Meld je je aan via https://cleanupall.nl/aanmelden. ??

We hebben van het weekend een rondje gelopen in Delftse Hout en gelukkig was er bijna geen zwerfafval te vinden. Als je toch wat wilt vinden, neem dan zeker even een kijkje bij de parkeerplaatsen en achter de picknickbankjes die er genoeg zijn langs de Plas en bij de strook langs de bosjes bij het strandje. Ook bij de parkeerplaats aan de Hoflaan kan je je hart ophalen. Al met al.. Gebruik zeker je eigen creativiteit.

Tussen 11:45 en 12:30 uur kan je je afvalzak inleveren bij De Sportring aan de Brasserskade. Ook daar ligt genoeg zooi en kan je flink aan de gang.. Of je kan de bomenwijk in om toch je zak vol te krijgen.. Nadat je je volle vuilniszak hebt ingeleverd bij De Sportring krijg je van ons een recycled muntje, deze kan je inleveren bij:

  • Knus en deze  sponsort hiervoor een drankje naar keuze.
  • Knus. Hier kan je een drankje naar keuze halen
  • Cafe du Midi. Een stukje appelgebak met slagroom
  • Het Rieten Dak. 2e bak kofiie gratis.
  • De foto links is gemaakt in Delftse Hout, maar dan in hartje zomer. Wellicht dat we volgend jaar de Parkcleanup Delftse Hout in juli moeten organiseren. Of misschien zijn we dan zover dat iedereen zijn eigen zooi netjes opruimt of mee naar huis neemt. Ja, dat zou mooi zijn.

Je kan je aanmelden via deze nieuwsbrief of via onze website www.cleanupall.nl. Vergeet niet te vermelden waar je op wilt starten en of je in aanmerking wilt komen voor een waterfiets. (VOL = VOL). Het is natuurlijk ook mogelijk dat je vanuit huis begint. Je kan een eigen grijphandje aanvragen via Supporters van Schoon – De Papaver Delft. Zo verspreiden we ons steeds beter, schonen we een groter gebied op en zien we je gewoon bij het eindpunt. Zien we jullie 18 april?

 

 

Aanmelden voor andere CleanUp acties: Cleanup All Delft (list-manage.com)