Bewustzijnsverruimende Educatieve Lezing – Inzicht in Buitenaards Bewustzijn & Manifestatie

Bewustzijnsverruimende Educatieve Lezing - Inzicht in Buitenaards Bewustzijn & Manifestatie

Wanneer

23/09/2023    
13:30 - 17:30

Waar

Studio Vrijzicht
Merkebuorren 39 , Wijnjewoude, Friesland, 9214 BG, Noord Nederland

Evenement type

In deze Educatieve lezing wordt informatie gedeeld welke diepgaande inzichten aanraakt en Herziening brengt in Eigen Vermogens. Er Worden meerdere tools gedeeld waar je zelf mee verder kan.

Hierin diept Quinten door op eigen ervaringen voorbij de alledaagse realiteit. En raakt op zijn manier de verborgen Krachtpunten aan. Welke vaak verscholen liggen achter de dagelijkse afleiding. Met de voeten op de grond deelt hij inzichten en informatie welke een ruimer kosmisch perspectief bekijkbaar maken. Ook wordt praktisch ingegaan op de Quantum wetenschap & onze menselijke vermogens.

En de Kracht van ons Hartsbewustzijn, wat in staat is om informatie te ontvangen uit het Quantumveld en om waardevolle thema’s als Technologie, Bewustzijn, De huidige Globale Rookgordijnen, Buitenaards Contact en andere verbanden in een nog breder perspectief te bekijken.

Hierin worden meerdere Technieken gedeeld, welke door middel van je Hoofd- Hart en Lichaamsbewustzijn te gebruiken Bewustzijns-verruimende effecten hebben.                        Deze Krachtmomenten kunnen ook een breder overzicht bieden doorheen het dagelijkse leven.

Er wordt verdieping gebracht in en rondom verschillende onderwerpen en er is Ruimte voor vragen, opmerkingen en om samen in gesprek te gaan.

We komen samen in Wijnjewoude bij Studio Vrijzicht. (middenpunt Friesland/Drenthe/Groningen)

Ga voor alle info en opgave naar: https://quintendetroyer.com/educatieve-lezing/

Voel je van harte welkom!

Vertel hoe jij het ervaart