Bewustzijn en hoge frequentie technologie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/01/2022
10:30 - 17:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Bewustzijn en hoge frequentie technologie
Hoe leuk is het om met hoge frequentie technologie en Anders Contact Anne samen in verbinding te gaan en te zijn met jezelf?
Op de eerdere open dagen van Wakker Bewust Zijn wilden vele mensen de werking van de Multi Wave Oscillator ervaren, vandaar dat ik een aantal dagen met het apparaat en mijzelf bij Wakker Bewust Zijn aanwezig ben.

Want hoe zou het zijn om de kracht die in ieder van ons aanwezig is te combineren met het inzetten van hoge frequentie apparatuur van uitvinder Nikolai Tesla? Om zo de weg naar onze oorsprong te kunnen erkennen en vrij te zetten?

We kunnen dat samen doen om een diepe ontspanning te ervaren maar ook om jezelf met jouw ontwikkelwens te verbinden en in te zetten.

Wat is de Multi Wave Oscillator en wat kan het voor jou betekenen?
De Multiwave Oscillator samen met de Lakhovsky Antennes zorgen via een veld van velerlei frequenties voor een regenererend effect op het celgeheugen van het lichaam. De cellen pakken hun oorspronkelijke frequenties weer op en hierdoor kan dit de verstoringen in het lichaam weer opheffen. Er kan een totale verbetering van jouw fysieke en mentale vermogen plaatsvinden.

Waarvoor kunnen we de bovenstaande apparatuur voor inzetten?

Een recent onderzoek (hieronder te downloaden) laat opvallende resultaten zien:
– het verhoogt je energieniveau
– het verbetert je nachtrust
– het vermindert stress of spanningen
– het bevordert je emotionele stabiliteit
– het stimuleert de werking van je zenuwstelsel
– het verhoogt je weerstand
– het ontgift je van (zware) metalen

Daarnaast is mijn ervaring en die van klanten dat er sprake is van een toename van het bewustzijnsniveau waarbij je meer verbinding voelt met jezelf en je eigen analoge informatie.

Belangrijk
Het gebruik van de Multi Wave Oscillator is niet mogelijk wanneer je een pacemaker hebt of beschikt over metalen implantaten in je lichaam.

Wanneer?
Ik ben aanwezig met de Multi Wave Oscillator op:
10 december 2021
7 januari 2022
28 januari 2022

Je kunt kiezen uit de volgende tijden:

10:30 uur tot 11:15 uur
11:30 uur tot 12:15 uur
13:30 uur tot 14:15 uur
14:30 uur tot 15:15 uur
15:30 uur tot 16:15 uur

De sessie duurt 45 minuten en bestaat naast het gebruik van het apparaat ook uit uitleg en verdiepingspunten. Als je dat wil kun je ook door mij worden waargenomen.
De kosten voor de sessie zijn € 45,00.

Wil je graag maar kun je een van de genoemde data niet? Meld je dan aan en kom langs op mijn eigen locatie in Akersloot.

Aanmelden
Wil jij ook deze bijzondere ervaring meemaken?
Gaan dan naar http://www.anderscontactanne.nl/aanmelding-multi-wave-wakker en meld je aan voor een sessie en een tijdstip dat jou past.
Op de website staan alleen nog de sessies die beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kun je ook kijken op http://www.anderscontactanne.nl/ondersteuning-hoge-frequentie-apparaten of bel met 06 40643396.

Anders Contact Anne heeft meer activiteiten die mogelijk voor jou interessant zijn. Check de website http://www.anderscontactanne.nl