BEWUSTZIJN BEKRACHTIGENDE PROEVERIJ

BEWUSTZIJN BEKRACHTIGENDE PROEVERIJ

Wanneer

08/06/2023    
18:00 - 22:30

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

Team Consultgevers  |  8 juni  |  vanaf 18.00 uur  |  25 euro

 

De naam dekt nu ook de lading
Onze altijd druk bezocht Spirituele Proeverij heeft een andere naam gekregen, Bewustzijn Bekrachtigende Proeverij!

We willen hiermee benadrukken dat ieder Mens Kracht, een Eigen Vermogen in zichzelf draagt. Dat is soms maar deels voelbaar of meetbaar, daarom kun je er voor kiezen samen te werken met een consultgever. Jouw Eigen Vermogen kun je ondersteunen of versterken met inzicht en energetische begeleiding.

 

Inzicht is keuzevrijheid
Je krijgt dus geen adviezen maar bepaalt zelf op basis van de informatie die je krijgt, wat voor jou het beste is en welke keuzes jij kunt maken. Bij een lichaam- of energetisch consult is het je lichaam dat informatie geeft, al dan niet via de consultgever. Ook hier ben jij degene die aan het roer zit, en op basis van die informatie bij kunt sturen in je leven.

 

Zichtbaar
Achter de schermen werkten we al op die manier, we spreken er nu meer over. We willen jouw kracht samen met jou meer zichtbaar laten worden. Sommige dingen blijven zoals voorheen. Je hoeft als deelnemer niet rond te lopen om te kiezen welk consult je wilt gaan doen, dat doe je van tevoren. Daardoor is de sfeer rustig en ontspannen, en kun je de ‘warme jas’ die het team consultgevers en onze vrijwilligers vormen, nog meer ervaren.

We hebben gemerkt dat de lengte van de consulten niet meer voldeed. Ze duren nu langer, 25 minuten, en tussendoor hebben de consultgevers even tijd om te schakelen naar de volgende ontmoeting.

Daarom starten we ook eerder, om 18.00. We hebben verschillende maaltijdsoepen op het vuur dus je kunt ook gezellig aan de keukentafel aanschuiven. Thee en koek zijn gratis.

 

Voorkeur aangeven
Zodra je een ticket boekt en gaat afrekenen (pagina ‘Factuurgegevens’) zie je rechts in beeld een vakje met ‘Extra Informatie‘ en ‘Bestelgegevens’.  Daar vul je je voorkeur in voor je eerste consult.
Wij doen er dan een tweede consult bij, en dat wordt een verrassing en hoor je pas op de avond zelf. Een paar dagen voor de Proeverij krijg je een mail met de aanvangstijd van je eerste consult.

 

Spelregels
* De Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht
* Je ontvangt 2 consulten van 25 minuten
* Je geeft bij aanmelding je eerste keuze door, het tweede consult wordt door Wakker ingevuld en blijft nog even een verrassing
* Kaarten kosten €25,-
* De deur gaat open een half uur voor aanvang
* Tussen jouw twee consulten zit minstens een half uur pauze en is er ruimte voor thee, soep of het uitwisselen van ervaringen.

Meer info en aanmelden: reservering@wakkerbewustzijn.nl

https://wakkerbewustzijn.nl/activiteit/bekrachtigende-bewustzijn-bekrachtigende-proeverij-8-juni/?mc_cid=9617a3fda0&mc_eid=6a633a226a

Vertel hoe jij het ervaart