4-daagse samenkomst in Lochem – Getting Real

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/08/2021 - 15/08/2021
00:00

Categorieën


Meer info en aanmelden: 4-daagse samenkomst in Lochem – Getting Real – Judith van Beers

4-daagse samenkomst in Lochem – Getting Real

Herinner je en integreer de Kosmische Oorsprong. Onze kern, daar waar wij vandaan komen. Weg van de matrix.

Deze zomer, komen we samen in Lochem bij Centrum Athanor.

Dit keer voert geluid de boventoon en zullen we in uitwisseling met elkaar onze oorsprong verder ontdekken en versterken zodat ruis naar de achtergrond verschuift. Dit is dus een zogenaamde ‘praatretraite’.

Wie of wat is de kern van ons bestaan? Waarin worden wij ondersteund en bekrachtigd en waardoor laten we ons leiden en lijden? In verbinding met de bron ontmoeten we onszelf en de ander. We zullen ruimte maken en beweging brengen in dat waarvan we zien dat dat niet meer passend is. Een beweging om onze interne stroom te versnellen. Om onze oorspronkelijke kracht te laten bewegen zoals deze bedoeld is, en de waarheid te erkennen, te zien en te voelen.

We brengen onze wezenlijke energie samen in zuiverheid van delen, spreken, voelen, klanken, waarnemen en zullen momenten van verbonden stilte hebben.

Centrum Athanor in Overijssel is een hele fijne plek om samen te komen. Het ligt weg van de bebouwde wereld.. We hebben het terrein voor ons alleen. De natuur is ondersteunend aan ons proces. We zullen zowel buiten als binnen tijd doorbrengen. We zijn heel welkom bij Athanor.

Er zal voor ons zalig en zuiver gekookt worden: lactose-, soja-, suiker- en glutenvrij. Geitenkaas en biologisch brood zijn een mogelijke toevoeging. Als je ergens allergisch voor bent, kun je van tevoren dieetaanpassingen doorgeven zodat je je daar niet mee bezig hoeft te houden.

Van donderdagavond 12 augustus 17uur tot en met zondagavond 15 augustus 2021, 17uur.

De uitwisseling in geld is € 450,- Dit is incl een 2p kamer en de catering. Een 1p kamer is + 60€ extra. Zolang voorradig, is deze te reserveren door een mailtje te sturen naar judith @ judithvanbeers.nl Er is ook een mogelijkheid om in je camper of een tentje te verblijven. Misschien vind je dat fijner. Douchen doe je dan in een kamer in het hoofdgebouw. Dit geeft je nauwelijks korting op je ticket namelijk € 7,50 per nacht die we dan tijdens de retraite verrekenen. De deelnameprijs is aan de hoge kant. Dat komt omdat Athanor een unieke plek in Nederland. Hun standaard ligt net wat hoger wat een groot en heel mooi buiten terrein, fijne bedden en ruim sanitair op je privé badkamer met zich meebrengt. Ook is de groep klein namelijk maximaal 18 personen. Van dit bedrag zijn 350€ onkosten. De rest is de uitwisseling voor de begeleiding waar ook 21% btw over afgedragen wordt.

Jij weet of jouw aanwezigheid gevraagd is.

Deze dagen worden gegeven door Judith van Beers.