28 april – het Middelpunt van Nederland waarneming

28 april - het Middelpunt van Nederland waarneming

Wanneer

28/04/2021    
11:00 - 13:00

Evenement type

In het Middelpunt

Niet in het noorden, nog in het zuiden, voorbij het oosten, maar nog niet in het westen,

In het centrum van Nederland en  in alle lagen.

Jouw  bewustzijn inbrengen via bekrachtiging, klank, klanktaal, beweging,  ZIJN.

Op de top van de Goudsberg, bij de grote Oerstenen en de Boom.

 

Waanner en waar? We verzamelen rond 11 uur op die plek, als je vanaf het station mee wil wandelen, zie Wandeling. Met de auto: het dichtstbijzijnde ingang ligt tegenover camping Goudsberg, Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren, daar kan een aantal auto’s langs de weg geparkeerd worden. Daarna de brede laan in achter de witte slagboom en de eerste pad naar links, ca 300 meter)

Wandeling: vanaf het station Lunteren gaan we een wandeling maken naar Goudsberg ( 3 – 3,5 km). Verzamelen 10:15-10:30. De auto kan bij het station geparkeerd worden (adres: Stationsstraat, 6741 DH Lunteren). Terug wandelen kan via de zelfde weg of er is een route, die leidt je langs andere markante plekken als Pinetum en uitzichttoren de Koepel. Je kunt Hier kijken naar de mogelijke route(s).

Praktisch 

Neem het kleed/matje of iets dergelijks mee, in de cirkel zijn er “banken” met gras/aarde bovenkant. Kleed je op het weer en de wandeling, neem je lunch/ water /thee mee. Het zou fijn zijn, als onze mobieltje in de auto blijven.

Aanmelden: je kunt een email sturen naar         johanny33  at upcmail  nl    of            anna6earth  at  gmail  com

Warm hartelijk groet,

Anna  en  Johanny

PS: als je geinteresseerd bent, hier is een achtergrond informatie over de locatie: Geografisch middelpunt van Nederland – Wikipedia