25-27 september Driedaagse retraite

25-27 september Driedaagse retraite

Wanneer

25/09/2020 - 27/09/2020    
10:00 - 16:30

Evenement type

Lieve mensen,

Van 25 t/m 27 september organiseren wij een driedaagse retraite. Hierbij staat de samenwerking van de persoonlijkheid met ons wezen centraal.

We verwelkomen jou vanuit gelijkwaardigheid en wederkerigheid. De basis van ons onderling contact is de bereidheid elkaar werkelijk te zien.
In de spiegeling van de ander kunnen essentiële velden vrijkomen, die eerder niet voelbaar waren door b.v. trauma, verstarde overtuigingssystemen of terugtrekking uit contact.
In deze drie dagen is er tijd en ruimte om ‘in dieper voelen te zakken’ (voorbij de geprogrammeerde lagen van de persoonlijkheid).

De persoonlijkheid zien wij als een richtingaanwijzer die aan kan geven waar levenskracht is ingeperkt, of waar jouw wezen haar bewustzijn nog wil laten schijnen. Door de beschermingsmechanismen van de persoonlijkheid te doorvoelen, opent zich laag voor laag een nieuwe bewegingsruimte met meer bewustzijn en keuzevrijheid.
Wanneer de persoonlijkheid met je wezen gaat samenwerken, krijgt zij haar oorspronkelijke functie als heldere waarnemer terug. Dit kan je zien als de interface tussen de wereld van de vorm en je wezen.

Bij onze ‘werkwijze’ creëren we een vrije ruimte. Vanuit niet- doen en niet-weten kan het lijf haar eigen beweging van binnenuit laten ontstaan. De ene keer subtiel en de andere keer krachtig. Deze ontvouwing van je wezen gebeurt in nauwe samenwerking met je lichaam als prachtig instrument, dat precies aangeeft welke (gemoeds)bewegingen ondersteunend zijn bij dit ‘ompolingsproces’.
Zo kunnen ook delicate delen of diepe oerkrachten in ons bewustzijn terugkomen en hun oorspronkelijke plek weer innemen. Je kunt dieper rusten in je zelf.

Anja en Jan-Willem zijn tijdens deze dagen met gefocust bewustzijn aanwezig als compassievol anker, zonder zich te framen in een rol. Hun zijnsveld laat zich voelen als een vloeibaar zacht stromen, stilte, aarding, koestering, hartelijkheid. Hun vakbekwaamheid en professionaliteit zorgt voor een stevig fundament en een veilige bedding.

We verwelkomen je graag op onze mooie plek in de natuur in Midlaren (Drenthe) met alles dat in jou gezien en gevoeld wil worden. Dit vanuit het respect voor wat je hebt doorleefd en in liefde voor het wezen dat je bent.

Spreekt deze driedaagse je aan, wil je er graag bij zijn?

Neem dan contact op met:
Jan-Willem Nierop 06-34628830 janwillem528hz@hotmail.com
Anja Gijsbers 06-51884888 info@harten-vrouw.nl

Uitwisseling € 250 (inclusief twee overnachtingen). Maaltijden op basis van potluck (ieder brengt in afstemming met elkaar wat mee).
Samenkomsttijden: Vrijdag 10 uur tot zondag 16.30 uur