2-daagse bewustzijnstraining “Leef je Waarheid” – 15 februari en 1 maart

2-daagse bewustzijnstraining “Leef je Waarheid” - 15 februari en 1 maart

Wanneer

15/02/2023    
19:30 - 22:00

Waar

Centrum Zentire
Americaanseweg 107 , Meterik, 5964 PA, zuid

Evenement type

Graag nodig ik jou uit voor de bewustzijnstraining: “Leef je Waarheid”

Veel mensen ervaren dat ze dagelijks worden afgeleid van zichzelf en van hun eigen diepste gevoel en juist dat diepste gevoel is wie de mens in essentie is. En het is zeker in deze tijd zo belangrijk jezelf te zijn!
We leven al een lange tijd in een systeem met afleidingen en mind control. Dit systeem heeft ons vaak meer in de grip dan we denken en bestuurt ons zonder dat wij dit in de gaten hebben. Als mens worden wij bewust of onbewust gedwongen om in dit systeem te passen en er in mee te gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat we grotendeels vergeten zijn wie we van oorsprong zijn. We denken dat we de persoon zijn die wij op dit moment ervaren en leven vanuit patronen en gewoontes, maar in werkelijkheid zijn we deze persoonlijkheid niet, het is maar een masker.

De mind houdt het masker in stand door alle overtuigingen en ideeën, waardoor je niet helemaal in je gevoelskern komt.
Het is nodig om inzicht te krijgen in hoe wij in deze maatschappij beïnvloed worden o.a. door de media. En, wat doet een smartphone bijvoorbeeld? Met welke technieken hebben wij te maken en wat doen deze technieken met ons? Dient dit alles ons of wordt ons bewustzijn daardoor gedempt? Demping zorgt ervoor dat je in de pas blijft lopen en niet meer spontaan jouw gevoel volgt.
Deze training is bedoeld om inzichten te krijgen in wie jij oorspronkelijk bent. Als jij jezelf en jouw waarheid kent dan leef je vanuit jouw gevoelskern en dan is dat masker niet meer nodig. Gooi je masker af en Leef jouw Waarheid!

Deze bewustzijnstraining bestaat uit 2 delen:
Deel 1 is op woensdag 15 februari, van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel 2 is op woensdag 1 maart, van 19:30 uur tot 22:00 uur

Onkosten vergoeding voor beide trainingen is € 50, p.p. incl. koffie, thee
of water en een gezonde versnapering.

Heb jij interesse of ken je iemand die interesse heeft, kun je mij mailen:
info@jijbentauthentiek.nl

Liefs Nicole

Vertel hoe jij het ervaart