18 sept | Reiservaringen rond aardse geboorte van het kind – Texel

18 sept | Reiservaringen rond aardse geboorte van het kind - Texel

Wanneer

18/09/2022    
11:00 - 17:00

Waar

Kosmisch huis
(na aanmelding), Texel, noord

Evenement type

de mens dient zich in de energie kind eigenlijk binnenstebuiten te keren, om er wezenrijke informatie te vinden, die de inkeer in het ware menszelf terug mogelijk maakt

Als wij allen ambassadeurs zijn van de Levenskracht, dan dragen wij allen informatie in ons mee over hoe de mens zich in werelden vestigt, die niet de zijne is als in thuis. Velden waarin de aan- en afwezige wezens ter plekke kennismaken met de Mensaanwezigheid.

Een van de belangrijkste ijkmomenten om ons te herinneren hier op aarde is de geboorte van de aardse mens, het aankomen in het kindzelf. In die herinnering en diens details ligt de sleutel naar het loslaten van Angst, om zo de ware Mens en diens kracht weer in de herinnering terug te brengen van alle mensen die momenteel op aarde leven en tot ver daarbuiten.

Moniek zal tijdens deze dag haar eigen ervaringen delen van wat zij gezien heeft in samenwerking met de designers van het oorsprongrijke aarde experiment en ontwerpers van dit lichaam, in hoe aardse geboorte ofwel aankoppeling beleefd kan worden. Een frequentie die, als we hem dichthouden, zich direct dupliceert naar het opeenvolgende moment na aards geboren worden, namelijk het aardse sterven, ofwel het loskoppelen van deze matrix.

De tijd is aangebroken dat we elkaar weer als wezen en in wezen gaan benaderen en de persoonsprocessen niet langer te dupliceren naar elkaar, maar zelf doen en zelf zijn. Om elkaar in oefening vanuit de kern terug te ontmoeten. Deze bijeenkomst er een van het bekrachtigen en uitwisselen van informatie hierin, waarin we de vrije frequentie wettigen en terug eerbiedigen. Elkaar de toestemming teruggeven om aanwezig te mogen zijn, om te kunnen Luisteren naar het ongezegde en het ongehoorde, het vraagt om bewustzijn als het gaat om het opschonen van Zelf.

De kleinste details die in de intimiteit van de waarheidsenergie mensrijk gedeeld worden, ze leiden tot wereldverschuivende veranderingen
En wereldverschuivende veranderingen leiden tot de grote verschuiving in onszelf, terug naar huis
Het thuis, waar leven tot in de kleinste details zo gevoelsrijk intiem is, zo gewoon en zo samen

  • Reiservaringen rond aardse geboorte van het kind
  • Datum: Zondag 18 september 2022
  • Tijden: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Plaats: Texel (routebeschrijving volgt na aanmelding)
  • Door: Moniek van Pelt
  • Deelname: € 59 incl. koffie/thee en een kop verse soep tussen de middag. Earth Friends (word je voor € 3,- p/mnd) krijgen korting en betalen € 49,- zij zien hun prijs automatisch als ze ingelogd zijn.
  • Extra nacht: Als je wilt kun je de nacht ervoor (vanaf 19 uur) een kamer bij ons boeken voor € 47,50 incl. ontbijt (€ 42,50 voor Earth Friends).

Klik hieronder om je in te schrijven:

18 sept | Reiservaringen rond aardse geboorte van het kind