17-01 | Live webinar Kosmos AAN! 14 – Kosmische spelbepaler zijn

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/01/2021
16:00 - 17:30

Locatie

Categorieën


als je wilt dat de toekomst anders wordt en naar jou toe beweegt, kom dan uit die toekomst
en als je dat al weet .. kom ervoor uit
je waarneming zal nooit meer hetzelfde zijn

spelbepaler ben je niet door de regels en ervaringen vast te zetten, zo zet je alleen jezelf vast. spelbepaler ben je door tijdslijnen te aanschouwen en net zo lang vast te houden aan de tijd, van punt naar punt, tot je weet dat je los kunt laten, omdat je los bent. omdat je jezelf hebt aanschouwt in dit evolutionaire schouwspel en je weer weet en doorgeeft, dat dit jouw spel niet is in jouw wezenrijke onzichtbaarheid. Zolang je niks te zeggen hebt besta je niet. En dat je jouw zelf in komt brengen in taal en kunde. Net zolang tot jouw gevoelsbeeld zichtbaar wordt, dimensie-laag voor laag.

mensen uit de toekomst die een bijna onaardse menswaardigheid tonen, zij worden gevreesd om hun weten, hun doorkijk en hun diepe vriendschapsband met al het leven. binnen en buiten deze aarde

de strategische koerswijziging die altijd beweegt in een actie- reactiviteit kent een radicaliteit; de bevoegdheid om anders te denken, te voelen, te dromen, te weten ligt buiten onszelf. het maakt de mens tot een doordrijver in volgzaamheid, een extremist in (ontkende) weerstand, een eeuwige twijfelaar, een rebel. ingrijpende verandering, zoals we nu kunnen aanschouwen in de wereld om ons heen, vraagt om iets anders als het gaat om de binnenwereld. het vraagt om een bevrijding van elk idee van en elk geloof in vrij zijn. zo bewegen we onszelf vanbinnen van een wedstrijd tussen psyche-delen naar een ontmoeting binnen en buiten je aard tegelijkertijd. We stappen als het ware uit onze marktwaarde rol, we laten de ons toebedeelde beleidslijn los, om te gaan staan in een vrije betekenis. Dat wat vrij is aan betekenis, dat is het veld wat wij toekomst noemen. Niet zozeer omdat wij er nog niks bij kunnen bedenken, maar omdat vervolgens ons gevoel er stilligt.

Nu zou je kunnen denken, maar als het gevoel stilligt, dan gebeurt er toch nog niks? Dan is er toch ook geen informatie te vinden, geen beeld? Dat is de misleiding. Omdat wij denken dat we dit beeld –toekomst- niet kennen, toont het zich niet aan ons. Of slechts in een enkele voorspelling. Het denken commandeert het voelen tot stilstand. Er valt niks te voelen. Tot we beseffen dat leven niet lineair verloopt. Als je tijdslijnen goed bestudeert/voelt,  is te zien dat leven veel complexer in elkaar steekt dan een enkele lijn waarin ervaring na ervaring staat opgetekend in logische volgorde. Als een actie reactie ketting die de volgende bal aantikt en zo de ketting rijgt. Pas als het jouw beurt is mag je voelen van leven. Je voelt al, jouw beurt is het nooit. Dit komt omdat niks voelen, ofwel het ontkennen van de betekenis van vrij leven, de tegenhanger is van wel voelen om de onafheid in beeld te laten geschieden langs actie en reactiepatronen. In aanvang voelen we eerst niks en dan voelen we iets en precies dat toont het actie-reactieveld al. Hieruit ontstaat een beeld van en volgend moment wat we toekomst noemen. Toekomst wordt dus opgebouwd uit onze beeldafwezigheid als totale voelers. De informatie bouwt zich op uit ontkenning van wie wij zijn. Niet onze scheppende kracht creëert het moment, er wordt toekomst voor geschoven, nog voor we in staat zijn de toekomst te leven. We rennen achter de beelden aan en verkeren in een voortdurende onbalans. De beelden moeten we vervolgens tot de onze maken om iets van onszelf waar te maken. En dat deel wat als waar wordt gewogen, dat is de persoonlijkheid die grootgebracht is om een toekomst te moeten kennen om er een rol in te spelen. Daar ligt zijn succes, zijn geluk, winst, voortplanting.

En wat nu als we uit de toekomst komen, dan draait onze hele waarneming van wat voelen is omdat we een verbeterpatroon ontdekken die ons niets geeft, behalve meer van dezelfde gevoelsontkenning. Oorzaak en gevolgpatronen stoppen in deze koerswijziging richting oorsprong.

Als je nu mag bestaan in de toekomst en het verleden in dit moment, dan vallen er veel mindcontrolprogramma’s uit om te beginnen. Tenminste, als je door de verwarring, de angst, de onveiligheid heen durft te zakken van wat het idee van leegte en niks je geeft. Als er iets is wat je jezelf op dat moment teruggeeft, dan is het een vrije betekenis. En daaruit volgt een vrij voorstellingvermogen en zo tonen zich beelden die nu verborgen blijven, omdat mensen over elkaar heenvallen om uit angst zo snel mogelijk betekenis te geven aan de orkaan die over hen heen dendert. Om de orkaan zo op afstand te houden en dus zichzelf te ontzien. Niet in staat zijnd om te zien wie je echt bent.

in elke frequentie waar jij jezelf in toestaat, daar voegen vele wezens zich toe die tot dan toe niet gezien konden worden omdat we onze blik naar de toekomst gericht hielden; het lege bestaan waar ons bewustzijn in drijft, wachtend op een oproep die hem tot leven wekt.

  • Live webinar Kosmos AAN! 14 | Kosmische spelbepaler zijn
  • Datum: Zondag 17 januari
  • Tijd: 16.00 uur
  • Duur: tussen 60 en 90 minuten
  • Door: Moniek van Pelt en Arjan Bos
  • Deelname: € 10,- (Earth Friends betalen € 8,00 en zien hun prijs automatisch als ze ingelogd zijn)
  • Een link naar de replay krijg je de volgende ochtend, ook als je niet live kunt kijken. Dus je kunt het altijd terug zien als je wilt.

Aanmelden:  Kosmos AAN! 14 | Kosmische spelbepaler zijn