11-04 | Live webinar: De kosmische MensMissie 5 | Kent waarheid een doel?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/04/2021
16:00 - 17:30

Categorieën


misschien is de meest absolute waarheid wel, dat hij er nauwelijks meer is in ons aardse midden..

Hoeveel mensen zouden ervan doordrongen zijn dat ze hun manier van kijken wel de hunne mogen noemen, maar dat het hele aardse idee van zelf zijn wellicht afkomstig is uit een onzichtbare koker van een artificieel soort intelligentie? Het zijn de hieruit voortkomende zelfbeelden waar nu zo sterk aan wordt gesleuteld, we hadden het er al even over bij het vorige webinar.
Discussiëren over waarheid heeft geen enkele zin zolang er kunstmatige programma’s aan ten grondslag liggen, die tegengesteld spreken. In de aardse taalbeleving ligt een controverse die elke vooruitgang direct stopt, bij het uitspreken ervan. Daarbinnen woedt een strijd tussen ‘leugen en waarheid’. Over feiten spreken die transparantie zouden brengen, is als een kip en ei verhaal omdraaien. Misschien is het enige feit dat overeind blijft staan wel het gevoel dat de mens niet voldoende doorheldert, inzicht, openkijkt van wie hij werkelijk is.

In de energie waar de leugen als een mogelijkheid meegenomen wordt, is geen plaats voor de waarheid. Waarheidsenergie vecht niet, hij spreekt. De leugen is altijd in strijd. In strijd met een vorm van waarheid, met een systemische opbouw die de hoogst mogelijke waarheid binnen het systeem stut. Een systeem die de leugen dus niet uitsluit, maar incalculeert. Er is geen waarheid die hier zal winnen, omdat er niks te innen valt als hij spreekt. Wetenschappelijk gezien wordt een set aan mogelijkheden verkent en geobserveerd, die in eerste instantie binnen het systeem valt en past om er dan voorzichtig vanaf te wijken. Van wat ik kosmisch gezien voel is er geen plek voorberekend om mijn grootse waarheid naam te geven. Die plek is er niet omdat hij niet voorberekend kan worden, de volle omvang van mijn grootsheid. Het geniale aspect van ons wezen kan ons dan alleen een soort van per toeval toevallen. Er is niet op gerekend. Op vrede die zichzelf compleet laat uitdijen. Er zullen altijd weerstanden voor moeten vallen om zulk een buitenaardse kracht toe te laten in deze er-mag-alleen-maar-de- aardemens-zijn frequentie en die zijn niet van plan om zich de winst in dit schaakspel te laten ontnemen.

Verder lezen en aanmelden: 11-04 | Live webinar: De kosmische MensMissie 5 | Kent waarheid een doel? – Earth Matters (earth-matters.nl)