Durf te Leven 5 – Autonomie

Je hebt niemand nodig behalve jouwZelf. Groepjes, vriendschap & samenwerken stimuleren de persoonlijkheid en het denken en dus de matrix. Om jeZelf te kunnen Voelen, en jouw kosmisch potentieel te gaan Leven, stap je in Zelf-standigheid. Dat is ware Autonomie.

2 gedachtes over “Durf te Leven 5 – Autonomie

  1. Je hebt niemand nodig….maar je bent hier en de kunst is om het JeZelf door de persoonlijkheid heen, door die lastige matrix heen te zetten. Niemand durft natuurlijk iets te zeggen, want we respecteren allemaal Jouw Wezen en hebben begrip voor je moeilijkheden(met het leven in de Matrix/met een persoonlijkheid), die wij allemaal ook kennen op onze eigen wijze, dus is het even afwachten of je zelf gaat zien dat je bijdragen misschien niet per se in eerste instantie voor ons bestemd zijn. Maar maak van je hart geen moordkuil, we weten je website te vinden, voor deel 6 en verder.: judithvanbeers.nl . En als je niet iemand nodig hebt, maar wel wilt wandelen met je hond en een ander medebewoner van deze planeet, dan heb je mijn e-mail, of die van iemand anders. Maar als dat niet binnen je autonomie past, dan vind ik dat helemaal prima.

Vertel hoe jij het ervaart