Innerlijk weten

De derde aflevering van Kwantumsprong van Arjan en moniek (https://www.youtube.com/watch?v=M8SYOMa_E6Y) ging over hoe vrij wij mensen al dan niet zijn. Wat is ons bereik? En wat kan het wel zijn, daar ging het stukje interview met Martijn die hieronder als tekst staat. De hele interview kun je in de link hieronder vinden.

~~~~~~~~

Arjan: Kan er wat anders doorheen lopen, bijvoorbeeld bij bomen? … Wat moet ik er bij voorstellen, wat zie je, voel je dan als er iets anders doorheen loopt dan de oorspronkelijke natuur, als je dat ziet bij een boom of een dier?

Martijn: Veel mensen hebben het idee dat de werkelijkheid buiten ons een gezamenlijke werkelijkheid is en dat het ook zo is, dat wat we buiten onszelf waarnemen, dat dat het buiten onszelf IS… (Arjan: ja, deze stoel, bijvoorbeeld, het is de perceptie dat we het beide zien)) Precies, we zien het beide als een stoel. En ook mensen hebben het idee dat als het er iets doorheen loopt, dat als er een andere kracht, andere bewustzijn doorheen loopt, dat de kracht ook door die boom heen loopt. Maar nu komt de grote gebeurtenis die plaats heeft gevonden waardoor er in werking iets gezet is op kwantum-kosmisch level waardoor onze werkelijkheid onder andere is ontstaan. Dat betekent, er is een kracht niet door de bomen heen gegaan, maar de werkelijkheid die wij buiten onszelf zien scriptmatig eigenlijk een frequentieveld is, je zou het kunnen zien als een programma. Maar het is een programma van zeer hoge kwaliteit en wat niet een kwaadaardig programma is in de oorspronkelijkheid, maar wat gehackt was door verschillende krachten, dat het zich eigenlijk door ons heen afspeelt en dat het door ons heen iets heen manipuleert wat zich nestelt in dat stukje code wat wij zien als een boom.

Dus, wat ik zeg is dat de invasieve krachten niet buiten ons zijn in de werkelijkheid die wij waarnemen, maar zich afspelen binnen in, wat ik zeg, onze harde schijf. Wij moeten ons bewust zijn dat archon en de invasies niet plaatsvinden in de werkelijkheid buiten onszelf, maar dat ze plaatsvinden in een compleet andere werkelijkheid, waar deze werkelijkheid die we hier ervaren zich afspeelt binnen onszelf.

Arjan: En de harde schijf is dan het onderdeel van dat cyberbiologisch lichaam, die we eigenlijk zouden moeten besturen als we bewust zijn vanuit ons kosmisch weten.

Martijn: Precies. Daar heb ik heel veel kennis over, dat kan ik gewoon rustig zeggen. <…> Maar we moeten vaststellen, dat er inderdaad een soort harde schijf is en dat het lichaam ook zodanig een onderdeel is van de vervuiling op een andere harde schijf. En dat we als wezens met ons bewustzijn en een avatar-systeem kijken waardoor we deze werkelijkheid ervaren. We kijken per definitie in een fantastische, prachtige werkelijkheid, maar wat er zich buiten onszelf afspeelt – dat kan op verschillenden manieren afspelen, maar terug naar het voorbeeld van die boom – als er iets door de boom heen gaat dan is het niet in de boom, dan zit het in mijzelf.

Daar komt ie. Als ik dat door heb wat er gebeurt, als ik het door heb dat iemand anders op een hele invasieve manier met mij omgaat, of ik zie dat het met een dier iets aan de hand iets, of ik zie iets in de boom – ogenschijnlijk buiten mijzelf – als ik weet, zonder te bidden, als ik weet, de innerlijke godskracht, volledig vol vertrouwen, geen afwijzing, helemaal niets behalve innerlijk weten, zonder ego, helemaal vanuit de innerlijke rust. Alk ik in mijzelf WEET hoe dat buiten mijzelf eruitziet in zuiverheid, als ik dat innerlijk moment weet, vindt er iets plaats en – hop-hop – is het buiten mijzelf ook weg.

Voorbeeld: een hond die dus in dat moment in de invasieve kracht zit, oftewel, er gebeurt iets door me heen waardoor de hond buiten mijzelf die data ontvangt, dus dat gedrag, dat stopt op het moment dat ik van binnen weet hoe het zit. Wij zijn de weters en de dragers van de kracht van origine. En dat is waarom de mens geframed is in persoonlijke ballast, in spirituele modellen, geloofssystemen en eigenlijk ook het syndroom van persoonlijkheid eigenlijk niet kan overstijgen. Dus mensen zitten geframed in de persoonlijkheid. <…>

Uit: Arjan in gesprek met Martijn, ter voorbereiding op nieuwe uitzendingen (fragment rond 38~ste min)

Vertel hoe jij het ervaart