HOE HET MET BLOEDVISCOSITEIT STAAT, ZO IS HET LEVEN

Het is niet het artikel, die je hier misschien zou verwachten. Het gaat over bloed, bloedvaten en hart in begrijpelijke taal, hoewel ja, vertaald uit het Russisch. 🙂 Ik heb niet genoeg weet om aangeraden supplementen, aan het einde van het artikel, te beoordelen. Maar de mechanisme van het ontstaan van het hart- en vaatonbalans lijkt goed beschreven.

HOE HET MET BLOEDVISCOSITEIT STAAT, ZO IS HET LEVEN (deel 1)

Bij gebrek aan magnesium gaan de vaten lekken als een zeef. Als er een tekort aan kalium in het lichaam is, begint de hartspier slecht te functioneren.

Het menselijke cardiovasculaire systeem is in eerste instantie een zeer betrouwbaar systeem.

En als we zeggen dat een persoon slechte bloedvaten heeft, wat kan dit dan betekenen? Wat had er met hen kunnen gebeuren?

Vaten zijn buizen met een gat erin, waardoor bloed stroomt.

En het is heel moeilijk iets mee “te doen”, dat het fout gaat.. Ze kunnen worden gecorrodeerd door corrosie, relatief bij wijze van spreken, door bepaalde eigenschappen van bloed, of gesneden, of gescheurd of afgekneld worden. Theoretisch kan er, behalve dat, niets meer met hen gebeuren.

Daarom moeten we goed begrijpen waarom de bloedvaten in het menselijk lichaam breken. Om dit te doen, moeten we het mechanisme begrijpen waarmee de beweging van bloed door weefsels plaatsvindt.

De diameter van het vat kan variëren van groot tot zeer klein. De diameter van een hartvat is bijvoorbeeld gelijk aan de diameter van één erytrocyt. Het is een heel, heel kleine diameter.

De cellen van het hart bevinden zich in het intercellulaire water/ vocht. Het leek me altijd dat de bloedvaten de cellen bereiken, zoals de meeste mensen, zowel niet-dokters als artsen, denken dat elke cel een soort klein dun bloedvat krijgt.

En pas later kwam het inzicht dat het vat – deze buis, zijn eigen gangen heeft, labyrinten, en deze gangen zijn verschillend, voor elk aminozuur is er een aparte gang, dat wil zeggen een meerlagige wand van het vat. En dat het vat, dat rechtstreeks het orgaan nadert, een capillair wordt, dat wil zeggen één enkele laag, in de dikte van één enkele cel. En tussen deze haarvaten is er een uitwisseling van voedingsstoffen.

Simpel gezegd heeft een erytrocyt vier ijzermoleculen (stoeltjes), waarop één vrije verbinding bestaat. Een verbinding is relatief gezien een vrije hand waarmee ijzer iets kan aantrekken. En het trekt zuurstof aan die de rode bloedcel in de longen heeft gekregen. Dat wil zeggen, 4 zuurstofatomen zitten op vier stoelen en bewegen langs de bloedsomloop.

 Ze bereikten het hart en wat gebeurt er dan?

Door de vaatwand sijpelt zuurstof in het intercellulaire water en lost het daarin op. En hier is er al opgeloste koolstofdioxide, dat door de wand van hetzelfde vat sijpelt en de plaats van zuurstof inneemt. Op het erytrocytenmolecuul kunnen 4 atomen zitten. En de rode bloedcel gaat terug naar de longen.

Het bereikt de longen, opnieuw sijpelt kooldioxide in de buis en in de bellen, en er is al zuurstof, die op deze vrije stoelen zit. En het bloed loopt weer verder. Bloed heeft geen serieuzere functies meer dan dit. Het bloed heeft veel functies, maar dit is de meest essentiële – de overdracht van zuurstof.

Degenen die bloed op een donkerveldmicroscoop hebben gezien, weten het: erytrocyten gloeien, een soort aura om hen heen is zuurstof die aan elk ijzermolecuul is bevestigd. Dit is de belangrijkste functie van het bloed.

Het bloedvat begint nergens en eindigt nergens. Of het bloedvat begint in het hart en eindigt in het hart. Hij maakt een gesloten circuit. Maar het is allemaal volledig lek, vooral bij de dunste capillaire bloedvaten.

Wat zit er in het bloed? We hebben daar erytrocyten en leukocyten.

Leukocyten

Het is een eencellig wezen dat één functie vervult. Dus de leukocyt is eigenlijk een bewuste cel. Als er bijvoorbeeld bacteriën in het hart zijn verschenen, dan dringt het door de wand van het vat in weefsel, water, zwemt erlangs naar de bacteriën en eet ze op. Als gevolg hiervan wordt pus gevormd, wat we reumatische hartziekte of myocarditis of myocardiale dystrofie, enz., enz. noemen.

En dan zal de leukocyt bedenken waar hij heen moet. Als de enzymbasis goed is, dat wil zeggen, het kan deze bacteriën oplossen, dan gaat het terug in het vat. Als het niet erg goed is, gaat het rechtstreeks naar de lymfe en gaat het door de lymfeklieren om vrij te komen – in de neus, mond, strottenhoofd, zweetklieren of door het genitaal kanaal.

Wat wordt er nog meer in het bloed opgelost?

Cellulaire voedingsstoffen worden opgelost in het bloed. En in de darmen is er een enorme hoeveelheid eiwitten, opgelost en onopgelost. Eiwitten zijn onderverdeeld in 28 aminozuren. De darm heeft een gang en het vat heeft een gang. Deze gangen zijn komen samen. Zodra deze aminozuren zijn opgelost, komen ze één voor één door dit gangetje in het bloed.

Er worden dus 28 aminozuren en 15 mineralen in het bloed opgelost.

Mineralen kunnen niet zomaar drijven, anders vormen ze gewoon afzettingen van ijzer of koper, ze worden ook gecombineerd met aminozuren in conglomeraten. 12 vitamines, deze kunnen in vrije vorm zijn. Vetzuren – drie meest voorkomende en verschillende andere, enzymen – 3000. Dit alles wordt opgelost in het bloed. Bloed is de voedingsbodem waaruit de cel die voor haar vitale stoffen opneemt. De tweede functie van het bloed is dus voeding.

Wat gebeurt er: het bloed kwam samen met rode bloedcellen en zuurstof. Hier wordt het arterieel genoemd.

Als het al door een orgaan is gegaan en koolstofdioxide heeft verzameld, wordt het veneus genoemd.

En het arteriële capillair wordt automatisch omgezet in een veneus capillair.

Veneus bloed gaat naar de longen en arterieel bloed vervangt het. En dit wordt de bloedsomloop in het lichaam genoemd. Zoals de waterkringloop in de natuur. Dit is een fundamentele schema van de werking van het cardiovasculaire systeem.

Het hart duwt het bloed naar buiten en het gaat verder. Maar als er op de weg van bloed een lever is, verstopt met lamblia en opisthorchia, dan zal het bloed niet weer omhoog gaan, maar zich onder ophopen. Met als gevolg: spataderen, tromboflebitis, aambeien, enz. Het bloed moet vrij kunnen circuleren.

Het hart heeft ook voeding nodig.

Stel je twee helften van een hart voor. De ene helft trekt samen – het bloed stroomt weg. Bovendien maken de helften de beweging tegelijkertijd: de ene harthelft trekt samen, de andere helft zet uit  – het bloed komt binnen. De tweede helft trekt samen – het bloed stroomt weg, de eerste helft ontspant – het bloed komt binnen.

Dit is alles, meer gebeurt er niet.

Als het bloed goed en schoon is, als het 99% water bevat en slechts 1 of 2 of 3% erytrocyten, droge erytrocytenmassa, dan zal het zo zijn. Als het bloed 28 aminozuren, 15 mineralen, 12 vitamines, 3 vetzuren en 7 enzymen (28-15-12-3-7) bevat, dan is dat zo. En als het bloed in klonters stroomt, als de erytrocyten aan elkaar zijn gaan kleven door een verstoorde zuur-base balans, zijn er onderbrekingen in het werk van het hele systeem.

De erytrocyt is op zichzelf nergens toe aangetrokken, hij heeft zijn eigen aura. Zodra zuur in het bloed verschijnt, dooft de aura van de erytrocyten, beginnen ze aan elkaar te kleven en verschijnen er formaties die lijken op muntkolommen.

Degenen die naar hun bloed in een donkerveldmicroscoop keken, konden ze zien. Dit soort bloed kan geen zuurstof vervoeren. Er zit vet in zulk bloed. Cholesterol stolt, net als in een kebab met azijn, en plakt aan de rode bloedcellen.

En dit wordt een bloedstolsel genoemd. En door deze bloedstolsels sterft in feite elke vierde persoon op de planeet. De statistieken zijn overal hetzelfde. Alleen de Japanners hebben andere statistieken. Ze hebben mensen op sommige plaatsen, waaronder ons geliefde eiland (Sakhalin), die niet sterven aan ziekte, maar stoppen met leven, omdat de energievoorziening opraakt.

Het blijkt dat jij dat ook kunt!

Het hart kan dus ideaal, vriendelijk en zachtaardig zijn – het hangt allemaal af van het soort bloed dat door het hart stroomt. Als er goed, schoon, voedzaam bloed met een voldoende aantal leukocyten, niet plakkerig, enigszins alkalisch, stroomt, dan zal alles goed komen. Het hart kan bijna eeuwig kloppen, wat werd bewezen door professor Dr. Alex Carrel in zijn beroemde experiment.

U weet dat het hart op automatisch gaat, zelfs als het van het lichaam is afgescheiden. Hij nam het hart van een kip, deed het in een kopje, schonk water in met alles wat nodig was (28, 3, 12, 15, 7), wat water en ververste het elke dag. Het hart leefde 35 jaar. Zonder kip.

Het wist niet dat er geen kip was. De voedingsstoffen zijn prima – alles is in orde, mama is er. Dat betekent, dat ze iets lekkers had gegeten. De professor won de Nobelprijs omdat hij bewees dat als een cel onder normale omstandigheden wordt bewaard, hij heel lang kan leven. In de natuur heeft geen enkele kip geleefd om haar 35ste verjaardag te zien.

Hoe is de viscositeit van bloed, hoe goed is de voedingswaarde van bloed, zo is het leven. Dit zijn absoluut twee met elkaar samenhangende zaken. Als er iets ontbreekt wat nodig is in het bloed, lijden de hartcellen.

De hartcel lijdt, lijdt, lijdt en sterft uiteindelijk. En het hart begint onregelmatig, chaotisch, te vaak of langzamer te kloppen. We noemen dit atriumfibrilleren.

Het hart rust niet. Het moet een halve seconde rusten – een halve seconde samenpersen. Als het een derde rust en driekwart of twee derde inspant, wordt het uitgeput. En we zeggen: “je hebt een versleten hart.”

En de patholoog-anatoom ziet dat het hart als een vod is en zegt: ‘Deze man kon niet meer leven. Hij heeft een uitgeputte hartspier.’

Uitputting is een gebrek aan voedingsstoffen en zuurstof. Waar moeten we ons zorgen over maken om de statistieken van cardiovasculaire pathologie te veranderen? In principe moet je voor verschillende dingen zorgen.

Oorzaken van hart- en vaatziekten

En de redenen voor onze hartaanvallen zijn nog steeds dezelfde:

Zal psychologie leiden tot een hartaanval? Honderd procent!

Verkeerde voedingspatroon? Aarzel niet, het zal daartoe leiden.

Gebrek aan water,  de aanwezigheid van zure dranken? Ongetwijfeld.

Chlamydia in het hart. Parasieten. Medicijnen.

Verder over de zuur-base schaal van bloed.

Zoals we al weten: 7 is neutraal, 1 is zuur en 14 is alkalisch. We zijn negatief geladen: de intercellulaire vloeistof is geladen -50, en de intracellulaire vloeistof is geladen – 40. Er is een potentiaal verschil tussen hen. Binnen de kooi -40, buiten -50. Dit suggereert dat er een elektrische stroom is.

Als we een cardiogram nemen, vangen we deze elektrische stroom op in de vorm van een curve op verschillende punten van het hart. Het is bekend: 7,43 is de pH-constante van het bloed. Bloed is een zwak alkalisch elektrolyt. Als de pH van het bloed daalt tot 7,1, betekent het dood. Van 7.43 tot 7.1 – de grens van het leven van jou en mij.

Je kunt de elektrische potentiaal doven met zuur. heel makkelijk. Drie liter Pepsi-Cola kan deze taak gemakkelijk aan. Of een persoon zal worden achtergelaten zonder tanden, botten, nagels, omdat al het calcium zal verdwijnen.

Er zijn verschillende alkaliserende mineralen: calcium, magnesium, natrium, kalium. 90% van de producten die we consumeren zijn zuur: vlees, vis, eieren, suiker, jam, smeerkaas, alle soorten dranken – thee, koffie, cacao, compote, mineraalwater, ik zal niet eens de lijst vervolgen – alles is zuur. En het bloed is alkalisch. En er zijn niet genoeg mineralen. Calcium wordt voor 5% opgenomen, magnesium is in principe een minimum, natrium krijgen we binnen bij vis.

Zo’n voorbeeld. Een man komt moe thuis van zijn werk, haalt er versgevroren zalm uit, stel je het voor? Gaat zitten en eet het op. Zie je het voor je? Hoeveel verse diepgevroren vis kun je eten zonder zout? En als je zout toevoegt, hoeveel mag je dan eten? En hoe verschilt gezouten zalm van ongezouten? Natrium.

Iedereen van wie zuurtegraad verhoogd is, heeft een sterke behoefte aan natrium.

Als er een tekort aan calcium is, lijden tanden, botten, haar. ‘Slim haar’ laat een ‘slecht hoofd’ achter. Wet van de natuur. Trouwens, bij mannen komt het veel vaker voor. Misschien hebben ze iets met een zuur-base balans.

Bij gebrek aan magnesium gaan de vaten lekken als een zeef.

Als er een tekort aan kalium is in het lichaam, begint de hartspier slecht te functioneren.

In Hunzakut, Pakistan, is gedroogde abrikozenpap het hoofdgerecht dat mensen gebruiken om hun micronutriënten in balans te brengen. Er is één wet. Als een bruid naar een plaats wordt gebracht waar geen gedroogde abrikozen zijn, heeft ze het recht om de bruidegom te weigeren. Omdat gedroogde abrikozen op de eerste plaats komen in de hiërarchie van producten. Dit is een volledig uniek product. Dit is een krachtige kaliumpomp.

Programma voor het versterken van de hartspier

Het hart heeft dus calcium, magnesium, natrium en kalium nodig. En energie plus alle 28,15,12,7,3. En daarom zal het programma voor het versterken van de hartspier dienovereenkomstig bestaan ​​uit:

Co-enzym Q-10 – energie in gemakkelijk verkrijgbare vorm – 2 maal 1 capsule. Het is gemaakt van koninginnengelei. Toen de Japanners dit spoorelement ontdekten, zeiden ze: “We hebben het levenselement, het levenselixer ontdekt.”

Om te voorkomen dat de cel verstikt door vrije radicalen, heeft ze dit co-enzym, dit co-ferment, nodig. Het wordt ook wel ubiquinon genoemd. We hebben een van de beste ubiquinonen ter wereld. De capsule bevat 30 mg pure ubiquinon. Er is zo’n chemisch analoog, een preduct genaamd, wanneer een persoon al erg slecht aan toe is en hij niet lang meer te leven heeft, wordt het hem voorgeschreven.

Omega 3/60 – Kan de wand van de hartcel beschermen. Het is negatief geladen en bestaat uit drie delen: een eiwitmembraan en twee lipide. Dus lipiden zijn onverzadigde vetzuren, onverzadigd. Ze zijn niet vol en daarom kunnen ze kalium, magnesium opnemen en overbrengen naar de cel.

Als er veel vrije radicalen zijn: roken, zonnebrand, magnetron en verschillende andere schadelijke stoffen (chloor, toxines, medicijnen), worden vrije waterstofradicalen gevormd en dooft de cel. Zie jezelf als een kind, of op 16-jarige leeftijd. Favoriete gerecht – zwart brood met plantaardige olie en zout. De grootste behoefte tijdens de puberteit is aan vetzuren. Maar om vetzuren uit olie te halen, moet je een halve liter drinken.

Degenen die hartproblemen hebben, moeten dit product drinken en hoe meer, hoe beter. Omdat het gewoon visolie is van sterk geconcentreerde leverfracties. Dit zijn geen pillen. Intraveneus zal later zijn, drie liter vocht zal later op de intensive care zijn. En hoewel dit moment nog niet is aangebroken, moet je Omega drinken.

Verlaat het toilet niet voordat je anderhalve liter hebt weggepompt. Een persoon moet anderhalve liter toewijzen.

Als er maar een halve liter uit hem vrijkomt, is de intercellulaire substantie als een stilstaand moeras. Het zou moeten zijn als een bergrivier – water daar, water terug, water daar, water terug.

 De waterkringloop in de natuur. Hier begint de natuurwetenschap – de waterkringloop in de natuur. De grootste fout is dat er niet over mens wordt gesproken. Alles is er, behalve de mens. De waterkringloop in het menselijk lichaam is het leven van het cardiovasculaire systeem. Het is erg belangrijk.

Bron: https://vk.cc/9plh8P

Vertel hoe jij het ervaart