Binnen de vervorming ligt nog steeds het oorspronkelijke

Als je vroeger niet mee kon komen op school (en gewoon anders dacht) dan was je meteen dom, tegenwoordig ben je dan gelukkig een beelddenker. Als je beelddenker bent, dan denken de meeste mensen dat je ook dyslectisch bent (of op zijn minst niet goed in taal). Het is vaak óf-óf en niet én-én. Daarom ben ik een infographicdenker en een animatiedenker. In de infographic hieronder kun je zien dat het wel degelijk om én-én gaat.
Ik heb laatst gesolliciteerd bij de Volkskrant voor freelance infographicsredacteur, maar ze wilden niet dat ik bewustzijn kwam brengen bij de Volkskrant. Mij leek dat nou juist best een goed idee. Ik doe niets liever dan infographics maken of animaties of andere plaatjes met woorden erbij. Maar ook leek het me wel een goede therapie omdat ik vroeger om mijn oren ben geslagen met de Volkskrant: niemand bij ons thuis durfde iets in te brengen tegen een bepaalde waarheid die in de Volkskrant had gestaan. Mijn partner deed dat op de eerste dag dat ik hem meebracht meteen wél (een spannende ervaring). En daarom werd mijn partner maar raar gevonden 😉 (misschien is hij dat ook wel, ik kan daar niet objectief over oordelen).

Maar nu even serieus: ik heb een infographic gemaakt van iets waarmee ik bezig was en waarvan Martijn laatst net heel toevallig ook iets zei en waar ik ook op de scheurkalender een plaatje (zie boven) vond dat net weer voor mijn neus verscheen. Dat is toch allemaal vreemd zo tegelijkertijd? Hier komt het allemaal (en zie boven) misschien hebben jullie er ook wat aan:

Kerkenveld 26 november 2021, Martijn van Staveren:
Dat wat het is geweest leidt tot dit moment.
Er is iets gebeurd. Meer dan 20.000 Siriaanse bezoekers kwamen hier in deze werkelijkheid met de boodschap van Christus. Niet van een persoon, maar van een eerbiedig veld: wees lief voor elkaar, zorg voor elkaar, verbind je met jezelf, zorg goed voor de wereld, dien niet een groter doel buiten jezelf, ieder dient zijn eigen doel van binnen om er te zijn. En dan ontmoet je elkaar en dan krijg je heel mooie reacties: planten komen in de woestijn tot leven. Waarom? Omdat de woestijn als trillingsveld voelt dat daar iets nodig is. Dus daar komen aardbeienplanten, appelbomen, er ontstaat mais. Alles ontstaat op basis van trillingsvelden van wat er nodig is. Wat er wordt gevoeld en wat er wordt geleefd.
20.000 mensen kwamen hierheen en 20.000 mensen konden hun boodschap ook uitvaardigen. Dat is ook gebeurd. Dat is prima gelukt. Het is alleen zo dat de tijdlijnen die er daarna zijn gekomen, de macht die er nu aan het ontstaan is, zich gekoppeld heeft aan het nu. De Darpa-Labyrintgroepen die NU het voortouw nemen om volledige controle over bewustzijn te krijgen (dus niet over de ziel want dat kan niet), maar over het lichaam: volledige besturing. Die zijn in de tijd teruggereisd (zo noem ik dat meer eventjes) en die hebben met hun vervormingstechnologieën de boodschappen en de fysieke informatie (wat allemaal energie is) aangepast, omgezet, vervormd. Zo is er een alternatieve tijdlijn ontstaan.

[Kijk nu naar het plaatje boven] Een andere vergelijking is:
Het gaat om vervormingstechnologie. Binnen de  vervorming ligt nog altijd het oorspronkelijke. Als je nou een LP hebt, langspeelplaat, dat woord was kennelijk te lang. Daarom is er LP van gemaakt. Daar staat een muziekstuk op. En als je met je vinger op die plaat gaat slepen. Dat gaat ie langzamer lopen en klinkt de muziek ook anders. Dus hetzelfde stuk gaat langer duren of hetzelfde stuk gaat sneller. Maar door te versnellen of te vertragen wordt ook de trilling anders, het muziekstuk wordt anders. Het klinkt anders, het wordt anders, het krijgt een andere betekenis. Je vindt het aangenaam of onaangenaam, maar eigenlijk vervorm je gewoon trilling. Je krijgt een andere boodschap. Dat is wat er gebeurd is. Dus die boodschappen van al die mensen uit die Siriaanse werelden die hier gebracht zijn op de aarde, over de hele aarde, die zijn vervormd. En die zijn vervormd in een personage.
Geen fysieke wereld, alles is energie. Als je een technologie hebt (omdat het een op technologie gebaseerde werkelijkheid is) om dat te vervormen: óók hoe het veld reageert (scriptmatig, dat is de matrix), dan kun je dat met technologie vervormen en kun je al die informatietrillingen – die door ons als een fysieke wereld worden gezien – vervormen en helemaal omzetten naar iets anders.
En zo zijn die bezoeken van die 20.000 mensen vervormd naar 1 verhaal, 1 persoon. En zo kan je zien dat het geen grote boodschap was voor de mensheid. Dus volkeren elkaar ontmoeten en daarin met elkaar in studie en dat quantumfysisch wordt aangezet en dat geestelijke evolutie op gang komt, maar dat alles verpakt wordt in één verhaal waarbij zo veel informatie voor/van 1 persoon tot niets anders kan leiden dan tot afhankelijkheid, verdediging en ook een soort verlossingsprincipe. Waar het om gaat is dat het een afhankelijkheidsveld gaat worden. Verpakt in een zeer krachtige liefdevolle energie. En zodra er een afhankelijksheidsprogramma in zit, word je uit een autoriteitskracht geduwd. Dat is gewoon wat er gebeurt. Dat is waarom mensen het niet los kunnen laten.

P.s. Voor de fysiek jongere lezers: een grammofoonplaat is hetzelfde als een langspeelplaat of een LP. Het is een soort Spotify, maar dan met een heel beperkt aanbod. 😉

2 gedachtes over “Binnen de vervorming ligt nog steeds het oorspronkelijke

 1. Interessante uitleg!
  En erg grappig hoe Jezus aan het kruis een cadeaulintje is geworden. 🙂

  Maar ik zie rechtsboven de strik van Jezus ook staan: ‘Dus geen verzet!’
  Geen verzet waartegen? Tegen de mening van de Volkskrant?

  • Dat was toch geen verzet? Dat was bewustwordingsinspiratie. Geen verzet tegen iets waar ook het oorspronkelijke in zit. En als dat in alles zit, moet je je niet verzetten. Het is een gegeven paard van Troje (en gegeven paarden kijk je niet in de bek: je moet het luik zien te vinden en daarmee een opening bieden om het oorspronkelijke binnen te laten zodat het zich niet hoeft te invaseren.)
   En dat lintje vond ik ook heel leuk, door humoristische dingen kun je beter onthouden. Ik vond het ook wel een ontdekking dat Jezus een soort van dat cadeau afschermt van: ‘blijf af’. Het strikje is een hartje dat leeg is van binnen. Het ziet er leuk uit zo’n strik om een cadeau, maar wij willen de échte liefde die van binnen zit. Dat zit allemaal ‘achter de tekening’. (Of het moet zijn dat ik serieus raar ben geworden.)