Ieder vogeltje KLANKT zoals het gebekt is

Ik hou heel erg van klanken. Maar ik doe het zelf niet. Ik hield al van klanken toen de allereerste klanker dat bij Martijn (waar ik toen was) deed. Dat was nog helemaal ergens in een kerkje in de buurt van Wageningen. Ik had het nog nooit eerder gehoord, maar het sprak mij meteen aan. Het klonk heel écht en je hoorde: dit moet er even uit, dit moet écht even gezegd worden. Ookal versta ik in mijn Nederlandse begrip niet wat ze nou precies zegt.

Ik leerde toen ook een vrouw kennen die op een heel andere manier klankte. Zij deed dit wél in het Nederlands en ook in de groep bij Martijn. Zij deed dit heel erg boos. Want dat is en was ze ook en ik denk dat ze daar alle reden toe heeft. Ik begrijp niks van het verhaal dat zij vertelt en ook niet van wat ze allemaal precies heeft meegemaakt (omdat ik dat niet heb meegemaakt óf mij dat niet meer herinner). Maar het klonk heel erg écht en alsof dat er ook uit moest. Het was alleen maar op een boze manier.
Zelf weet ik alles van boos zijn. En ik weet er ook alles van dat mensen maar de hele tijd tegen je zeggen dat je boos bent, boos reageert en dat dat niet orde is. Maar wat is daar nou niet in orde aan? Ik moet erbij zeggen dat ik mezelf heel vaak niet boos vind als andere mensen mij wél boos vinden. Ik vind mijzelf dan duidelijk en hooguit een beetje geïrriteerd. En ik heb ook gemerkt dat sommige mensen die helemaal niet boos lijken (maar lief en zacht) met lieve zachte stemmetjes boze dingen zeggen en dus wél boos zijn, maar net doen of dat niet zo is. Ik vind: wij hebben er allemaal heel veel reden toe om boos te zijn. En boos zijn is in orde.

Een maand of wat geleden zei iemand die niet van mijn boosheid houdt en daar misschien ook wel bang voor is: ‘Ik heb gemerkt dat ik óók kan klanken. Als ik in de auto zit, dan kan ik klanken.’ Nou ja… ik kan heel goed schreeuwen in de auto. Dat is voor mij één van de beste plekken om dat te doen. Op de snelweg bij voorkeur. Mijn partner doet dat aan de rivier die langs ons huis stroomt. Heel asociaal, want het is een vogelbroedgebied. Maar soms moet er toch gewoon iets uit? Daar moeten die vogels maar tegen kunnen een keer. Ze schreeuwen trouwens zelf ook heel erg hard als ze over mijn huis vliegen (ganzen) en daar zeg ik ook niks van (‘Hee vogels, ik probeer te slapen: het is nacht ja?’).

Martijn heeft wel eens gezegd: ‘Het moet eruit, bij ons allemaal.’ Dat was volgens mij in een andere context, maar iedereen interpreteert dat wat Martijn zegt hoe hem of haar dat het best uitkomt. En nu komt mij dit gewoon even het beste uit dat hij dit zó bedoelt.

Wat ik wil zeggen is dit: we hoeven niet allemáál te klanken. Of niet allemaal op dezelfde manier. We hoeven eigenlijk ook niks te vinden. Maar het lukt helemaal niet om nergens iets van te vinden. En daar hoef je ook niks van te vinden.

P.s. Op de foto hierboven kun je –als je goed kijkt– zien hoe een vogeltje klankt zoals hij of zij gebekt is. Dat is heel ‘natuurlijk’. Op deze plek vinden sommige mensen het nodig de rust te verstoren en soms is daar een heel goede reden voor die je misschien niet kent.

8 gedachtes over “Ieder vogeltje KLANKT zoals het gebekt is

  1. Mooi wat je deelt, René! Als ik jou en mijzelf zo lees, dan trek ik de conclusie dat we onszelf en elkaar aan het tegenhouden zijn en dat we daarmee op moeten houden. En ha, duiveluitdrijving. Toevallig ben ik daar veel over aan het lezen de laatste tijd. Over heksen en wat heksen écht waren. Want die moesten zogenaamd ook gezuiverd worden van de duivel. Volgens mij was dat helemaal niet zo, zij moesten gezuiverd worden van de gedachte dat zij de goden van oorsprong waren. De ware heks, de échte heks is een god van oorsprong. En daarom moesten ze op de brandstapel. De goden van oorsprong worden hier verjaagd, maar dat kan helemaal niet. Want ze zijn van de oorsprong. 🙂 Liefs van Heks N’gura. 🙂

    • Juist, de heksen van toen, waren zij die de kennis nog hadden uit de tijd van Atlantis en Lumiere. Kijk 13.000 jr geleden was de aarde een planeet met alle intergalactische rassen op aarde aanwezig, ze leefde in kolonies, maar ook in beide grote gebieden van Atlantis en Lumiere, die toen ook al zwaar te leiden hadden van de machten van de reptielen. Die deden voor dat ze Tiamat (Malduk) gingen innemen, is de Water Planeet. Toen brak de grootste galactische oorlog uit, waarbij giga grote verliezen optraden aan beide zijdens. De Reptielen met hun bond genoten en de GFW met alle intergalactische rassen. Daarbij is Tiamat opgeblazen, Mars zwaar beschadigd, hierdoor zijn de planeten van positie veranderd en hebben de de maan achter gelaten, de maan is een Andromeda ruimteschip met 12 computers (nu werken er nog maar 2 voor 80%) Hiermee wilde ze de reptielen gevangen houden in de freg 50Hz (toevallig he 😉 dat is wat wij weten als 3D en de Van Allen Belt, alle onbewusten wat zij creëren wordt vervangen door deze holografische computers, alleen bewusten boven de 50 daar is geen grip meer op en die moesten zo snel mogelijk dood, dat waren o.a de heksen van toen. Want dat water van Tiamat is honderden jaren later op aarde en Venus gekomen, veroorzaakte een poolshift en alles op aarde werd vernietigd, alleen hen die konden gaan naar hogere gebieden, zoals Ierland, Frankrijk, daar woonde toen de druden, de heksen en die moesten dood, want daar had de maan geen vat op. etc etc

      • oh ja, wat ik vergat in m.n. schrijf ingevingen 😉 De maan was er om de reptielen gevangen te houden op aarde en in ons zonnestelsel, dat gebeurt nu nog steeds, als je niet over de juiste techniek beschikt kan je niet verder reizen dan Pluto, helaas de reptielen zijn de meest slimste ras wat er bestaat en hebben de computer gehackt en zo aangepast dat alles wat wij nu creëren in het onbewuste collectief veld, kunnen zij dankzij de 3d freq het aanpassen naar hun hand. Rome – de Romeinen – Nu Christendom zijn allemaal de marionetten van de reptielen, die wisten en zien dat de heksen boven de 50 uit kwamen en daardoor nog steeds verbonden waren galactisch thuis en de bron en dat moest stoppen, want dat is de manier om tijdlijnen en zo aan te passen, ook hadden een kastje waarmee ze in de toekomst konden kijken, dat kan nu ook niet meer sinds 2012 (+8) is nu 2020 , och er is zoveel gaande, daarom hebben zo haast met prikkie, gezien de werking van de maan dreigt te stoppen en ze ons niet meer onder controle kunnen houden. Daarom is Klanken zo belangrijk, je heft er iets mee op, ik denk dat je dan boven die 50 hz uitkomt of zo, misschien leuk om daar verder over te praten

  2. Mooi bericht – ja, die brongenoot die boos en hard klank – 1e keer dacht ik he, waat, moest lachen, maar voelde plots ook die woede of erger die vreselijke machteloosheid, waarom schieten we nu niet op, waar wachten we op, waarom al die woorden, laten we in actie komen. Ook bij Martijn, we komen maar niet vooruit…..steeds al die woorden. Was aug 2019 in Blégny voor het eerst en was die keer ook zonder Martijn, was mijn mooiste week van m.n. leven. Voor vertrek gebeurde er al zo vreselijk veel, kreeg Mn Galactische naam, kreeg 3 namen door van Arcturianen en wat ik daarbij voelde – voelde zat in een hospice als vrijwilligers – OPROEP VOOR DIENST ?!? ben nooit in dienst geweest. In Blégny zag ik met Mn ogen dicht de verbinding, toen gingen we klanken met 70 man, misschien een uur, ik weet het niet, kon met Mn handen de energie sturen (heb dat nooit eerder gedaan) was toen plots normaal, deed zelf lage Tibetaanse bas geluiden plots zag ik door het plafond in een kring allemaal wezens naar ons kijken, hee ik wordt gek 😉 Plots zei men we gaan naar buiten, volgende oefening. Cirkel in cirkel, gezichten tegenover elkaar, daar zag ik 3x en later weer binnen ook 3x bij ieder bronwezen door hun ogen een gele waas en galactisch ras waar ieder mee verbonden was, etc etc. Later in Havelte 3 daags met Martijn, was op een avond we zouden gaan klanken, maar iemand oh kan er niet tegen en weer stopte het.. de volgend avond, deed iemand een genezing met klanken en die zei Rene dat kan jij ook, he ik?!?! klanken Ja, ik heb 5x geklankt wat er in me op kwam, als ik niet wist dat dit de universele lichttaal was, zou ik gedacht hebben dat ik aan duiveluitdrijving deed, ik heb iemand nog nooit zo hard horen krijsen, mn trommelvliezen trilde erbij. Ieder mens kan klanken en ik absoluut zeker als we echt klanken, niet zoals laatst in Blégny, maar echt klanken, zonder controle, ieder gaat los op zijn eigen manier, dan kom je in Galactische verbinding, was toen aug 2019 ook, avonds laat hebben vele een grote galactische vloot zien over gaan, ik krijg nu weer kippenvel als ik dit nu intik, krijg ik altijd als bevestiging. JA KLANKEN KUNNEN WE ALLEN ALS WE LOS LATEN GAAN ZODAT WE WEER ONS ZELF VAN OORSPRONG ZIJN.