Hier ben ik

Elkaar inspireren is een van de doelstellingen van deze site. Mij inspireert muziek. De Indianen in Peru –waar ik twee jaar geleden was– menen dat de wereld gemaakt is van muziek. Ik wil dat graag geloven. Niet alleen inspireert muziek mij, het kan mij uit de diepste shit trekken ook. Zelf muziek maken of luisteren of er ook nog op dansen. Al weet ik niet of dat nou een bewijs is of de wereld van muziek gemaakt is. Maar ja, als alles trilling is… etc. Ik hoef trouwens ook geen bewijs, ik kan het toch voelen?

Ik deel graag met jullie het nummer Hier ben ik dat een van de betere Nederlandse Bewustzijn-Singer-songwriters gemaakt heeft (dit is mijn mening, hoor) en een keer in Havelte heeft laten horen. Er was toen veel vraag naar een opname. Ik mag deze opname delen. Inmiddels zijn er veel meer nummers in de maak en af of bijna af. Ik draag er zelf ook nog eens een klein steentje aan bij. Maar sneller dan het gaat, gaat het niet. Toch komt er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een live optreden. Dat is best heugelijk nieuws in deze barre tijden.

Er is veel afleiding om niet te doen wat je voelt. En daarom zijn we dus hier, omdat we ons dus ook laten afleiden (ik in ieder geval wel nog te vaak). Als aanvulling hierop wil ik nog even het volgende zeggen (ik heb altijd al eens als een heel wijs iemand op een ansichtkaart willen staan, ik maak ze dan maar gewoon zelf):

Ansichtkaart
Het nummer Hier ben ik.

2 gedachtes over “Hier ben ik

    • De zanger/songwriter is Ap van Rijsoort. Onze band heet ‘Dat verandert alles’. We werken aan de nummers: ‘It’s better to be lost than to be led’, ‘Het hart moet harder spreken’, ‘Drop your mask’ en we hebben ook een eigen vertaling van ‘Danser Encore’ en die heet bij ons ‘Wij zullen blijven dansen’. Het is zang en (bas)gitaar. Ik ben offline bezig met de website. (Nu weet je bijna alles ;-))