Oplossing voor de verstoring binnen bewustzijnsgroepen: Logica of Onzin?

Ik heb gehoord dat Martijn een krachtige oratie gehouden heeft over de verstoring binnen de bewustzijnsgroepen. Ik was daar zelf niet bij. Gelukkig maar, want ik heb in mijn leven veel donderpreken gehad. Daardoor interpreteer ik krachtige oraties snel als donderpreek. Daarbij voel ik mij makkelijk (terecht, maar misschien ook onterecht) aangesproken. En met het thema Schuld ben ik nog niet helemáál klaar.


Maar ik keek op mijn computer en kwam daar onderstaand Telegrambericht aan mij tegen.

Ik dacht:

Voel ik mij goed
Dan houd ik van jou
En maak ik je mooi

Voel ik mij slecht
Dan haat ik jou
En maak ik je lelijk

Wat als wij er nou eens voor kiezen om ons alleen maar GOED TE VOELEN?

Is dat naïef?
Ik ben wel een beetje naïef (sorry daarvoor)

Is dat onzin?
Ik ben wel een beetje onzinnig (ook sorry)

Een tafel met een leuning
Dat is dus een stoel

Je vader die doodgaat
Dat is dus gevoel

De grap is zwart en groot
Ik ben meer bang voor de liefde
Dan ik bang ben voor de dood

Deel mij maar
Bij de onzin in

Met dank aan ieder mens die mij inspireert en mij helpt mijzelf te herwinnen (op welke manier dan ook).