Een ‘nieuwe’ wijze van ontmoeten

(door Yinthe) Geen vroeger en verleden. Geen later en toekomst. NU

Elkaar ontmoeten en zien in het moment vanuit een verruimde blik is waar deze fase waarin we een diepgaande transitie doorstaan om vraagt.

Elkaar bezien vanuit een kosmisch perspectief, niet langer enkel vanuit de aardse persoonlijkheid waar we een sterke identificatie mee opgebouwd hebben.

Elkaar zien VRIJ van denkbeelden die we opgebouwd hebben over de ander.

En jezelf laten zien VRIJ van denkbeelden over jezelf.

Elkaar ontmoeten, zien en voelen vanuit een neutrale zone waar het weten van ooit weer terug mag komen in de waarneming.

Het Weten dat onze aard Kosmisch is.

En dat we deze kosmische aard weer dienen te verenigen met de Aarde, dat Is waarvoor we HIER Zijn.

Vanuit dit interne Weten kunnen alle persoonlijke geschillen terzijde geschoven worden!

Al deze geschillen doen er NIET toe.

De werkelijkheid waarin wij leven en de machten die deze werkelijkheid besturen zullen op alle manieren mogelijk trachten telkens weer jou te laten kijken door het aards persoonlijke raamwerk.

Achter dit raamwerk ervaar je verschillen, drama en trauma.

Vanuit deze positie zullen we niet tot een wezenlijke Oorspronkelijke wijze van ontmoeten komen.

Laten we schouder aan schouder staan en zo nodig hand in hand om zo de strijd die momenteel tegen het menselijk Bewustzijn word gevoerd het HART te kunnen bieden.

Laten we elkaar ontmoeten vanuit een schone neutrale waarneming waarmee we onszelf en elkaar bekrachtigen.

Laten we tot een samenwerkende vereniging komen waarbij we elkaar Heel laten en ieders eigenheid ervaren word als een unieke diepte toon van klank die het levens lied mee compleet maakt.

Samen kunnen we vele scheppende levens liederen tot in alle uithoeken van de schepping laten klinken en weerklinken.

Laten we elkaar ontmoeten vanuit de diepe voelende regionen in onszelf waar we elkaar zien en erkennen in Kracht en vanuit Kracht.

Regionen vanuit waar we de aarde zullen voeden met organische trillingen, zodat de aarde GAIA weer kan gaan floreren in haar Oorspronkelijke staat van Zijn.

Een aarde waarop De waarachtige Mens van Oorsprong weer zijn rechtmatige Oorspronkelijke plek kan innemen, om daar Samen te Leven met al wat leeft.