Een mens van verbinding

(door Yinthe Joy) Waarom ik veelal niet online ben (op social media)

Maar online ben IN de levens Bron (in mij)

Naast de stukken die ik schrijf en deel via dit kanaal ben ik niet graag online.

Ik ben een mens van verbinding.

Wezenlijk en werkelijke verbinding kan ik niet ervaren via het digitale web.

Waarom niet … twee woorden verweven in vragen aan mij.

Waarom niet, je zou jezelf zoveel meer op de voorgrond kunnen brengen en kunnen laten dat je er bent en wie je bent.

‘ Iedereen’ doet het toch!

Je zou een E book kunnen schrijven.

Je kunt je praktijk promoten en mensen laten weten wat je doet.

Je kunt de levens klanken te gehore brengen online óf tegen de mensen aan lullen via een scherm.

Ja!

Het zou allemaal kunnen…

Maar ik, blijf en zal altijd trouw blijven aan wie Ik Ben.

En leven vanuit wat ik VOEL.

En ik voel niet dat mijn bewustzijn weg dient te vloeien in digitale wereld en diens hypnotiserende werking.

Ik ben een natuurlijk Mens.

Een mens dat het leven wil voelen in de verbinding en een scherm tussen ons in voelt voor mij niet als LEVEND.

Tijdens de kostbare momenten die ik doorbreng hier in dit levensveld zal ik de agenda van de machthebbers om de mensheid via technologie en digitalisering te robotiseren en af te snijden van de levensstroom en Bron niet ondersteunen.

Ik ben hier als een geleider van organisch LEVEN.

Mijn hele Hart ligt in de kosmische operatie die vele met elkaar tot uitvoer brengen hier op aarde.

En dat is om organische en voelende levensstroom van Bron weer tot Leven te wekken.

Ik leid mijn leven vanuit mijn voelende HART.

En ik waarborg de organische manier van leven die zo levend voelbaar is in mij en steeds meer tot leven komt.

Zo waarborg ik ook fysieke ontmoetingen tussen mij Zelf en andere mooie mensen.

De fluïde die uitgaat van een waarlijk Mens word bekrachtigd in het samenzijn met andere mensen, FYSIEK en niet met een scherm er tussen.

Dat is de wetenschap die de machthebbers hebben die de mensheid op fysieke afstand van elkaar brengt door regels en maatregelen.

Het is daarom dat er digitaal veel kan en mag en alles steeds meer gedigitaliseerd word.

Zij die de online wereld geïnitieerd hebben weten dat digitaal contact geen organisch contact is en dat het derhalve dus ook niet werkelijk bekrachtigend is.

Op fysieke en organisch wijze verbinden met elkaar is nodig, omdat wij elkaar helpen met het Gods bewustzijn bekrachtigen in en via het fysieke lichaam.

Op een bepaalde laag kan de informatie door te lezen iets raken.

Maar werkelijk raken doen we door elkaar aan te raken, met een hand, een wang, een kus en knuffel.

En door de trilling van de Levens fluïde van de Bron in ons, vanuit waar er informatie en codes met elkaar uitgewisseld worden.

Ik ontmoet je graag…

Van Mens tot Mens…

Van Hart tot Hart…

Het moment is NU om de organische trilling van Oorspronkelijk Mens Zijn weer te LEVEN.

Daarom moeten de kronieken van natuurlijk Mens Zijn weer geopend worden IN onszelf.

De robotisering van de Mens behoort NIET tot deze kronieken.

Het openen van BRON velden wel.

Ik be-LEEF het graag Samen

Met jullie

❤

2 gedachtes over “Een mens van verbinding

  1. Wat mij opvalt is als er via het digitale wordt gesproken, over een filmpje van youtube of iets wat is gelezen via internet. Het digitale veld spreekt als je jezelf er niet in brengt. Ik kan het dan niet goed verstaan, en mijn interesse in diegene die dit uit verslapt, ik luister graag naar wat diegene Zelf heeft te vertellen. En het valt me op dat het op dit moment veel meer aan de hand is, omdat er veel digitaal plaats vind aan activiteiten ed. Net als de covid een digitaal veld als we ons zelf er niet in brengen. Ook ervaar ik het verzamelen van informatie in het digitale veld die als een “aanval” kan worden ingezet. Het het is veel sterker als voorheen. Hoe lang blijven we plakken aan het digitale?

    • Het is een grote thema, ook heel belangrijk om goed in ons bewustzijn in te laden en aandacht aan besteden. Het voelde ook een beetje spannend, omdat het geuit is langs een digitaal medium, als een website. Ik voel dat meer mensen daarnaar kunnen kijken, als we dat via forum (Tijdlijnen) neerzetten. Daar ga ik mijn reactie plaatsen en nodig anderen ook te delen.