Mandaat

Sommige dingen lijken misschien een ramp, maar zijn dat niet. Geloof nooit de (denkbeeldige) toekomst, die ons wordt voorgeschoteld door de overheden van deze wereld. Volg met aandacht en rust de gevolgen van de beslissingen, die ons momenteel worden voor-gespiegeld. Een regering die de grondwet van het eigen land rigoureus aan de kant schuift, schuift daarmee tevens zichzelf – want het regeer-mandaat dat men had – aan de kant. Daardoor ontstaat er het recht en dus de gelegenheid, dat er vanaf een dergelijk moment naadloos op kan worden aangesloten door anderen, waarbij die anderen – kosmisch gezien – direct in dat vacuum zouden kunnen stappen en men een eigen mandaat zou kunnen aandragen, en dit nieuwe (wellicht ook interkosmische) mandaat onmiddellijk ten uitvoer zou kunnen brengen. Hoe mooi wil je het nog hebben!! ❤️

Een gedachte over “Mandaat

Vertel hoe jij het ervaart